FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj // De la o campioană la alta! Turcii anunță că Damjan Djokovic ar fi semnat cu Istanbul Başakşehir

Damjan Djokovic pleacă de la CFR Cluj » Turcii anunță că a semnat cu Istanbul BB
Damjan Djokovic pleacă de la CFR Cluj » Turcii anunță că a semnat cu Istanbul BB

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 12:03 / Actualizat luni, 24 august 2020 19:00

Damjan Djokovic, 30 de ani, ar urma să părăsească CFR Cluj în această vară. Presa din Turcia scrie că mijlocașul croat ar fi semnat pe 2 ani cu Istanbul Başakşehir.

„Transferurile continuă pentru Başakşehir, noua campioană a Superligii din Turcia. Trupa din Istanbul a ajuns la un acord cu Damjan Djokovic, cu care negocia de ceva timp. Experimentatul jucător, care a mai fost dorit de Gaziantep FK şi Goztepe, a semnat pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Başakşehir plăteşte 500.000 de euro!”, scrie gazetedamga.com.tr, citat de Look Sport.

Mutarea nu a fost confirmată de campioana României, CFR Cluj.

Antrenată de Okan Buruk, 46 de ani, İstanbul Başakşehir va juca direct în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, după ce a ieșit campioană pentru prima oară în istorie.

Djokovic s-a plâns de curând de problemele financiare de la echipă. El le-a trimis o notificare șefilor de la CFR Cluj pentru a-și primi salariile restante: „Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile sunt istorie. Nu vreau explicaţii, vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta”.

Mijlocașul a evoluat la CFR între 2013-2014 și 2017-prezent. A câștigat 3 titluri și o Supercupă a României, înscriind 13 goluri în 127 de meciuri.

EXCLUSIV CFR Cluj, ofertă pentru Alibec: „Domnule Niculae, lasă-l să plece!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
luisharcsa
luisharcsa  •  24 August 2020, 16:58
Postat de nenea007 pe 24 August 2020, 15:37

...:)...Acesta este ''Hary Crisan''...https://www.facebook.com/hary.crisan.7/photos... Orice informatie ma ajuta sa am o intrevedere face to face cu individul... Multumesc anticipat! Poate recunoaste vineva stadionul, de rest ma ocup eu...:)...

Lasa-l in pace.Nu vezi ca-i redus intelectual? Nu ai cu cine.

nenea007
nenea007  •  24 August 2020, 15:37
Postat de Hary Crisan pe 24 August 2020, 15:23

Toată lumea vorbește ca NENEA 007 ESTE GAY!!! oare de ce???

...:)...Acesta este ''Hary Crisan''...https://www.facebook.com/hary.crisan.7/photos... Orice informatie ma ajuta sa am o intrevedere face to face cu individul... Multumesc anticipat! Poate recunoaste vineva stadionul, de rest ma ocup eu...:)...

nenea007
nenea007  •  24 August 2020, 15:30
Postat de Hary Crisan pe 24 August 2020, 15:14

Doza, adică ma ***??? Tot 50 de euro pe oră practică??? Prostavan esti tu cu toată fa mi lia ta!!! Esti oribil!!! *** e o *** ( *** v a).. in rest pentru tine mult aaaa *** eeee!!! Zdreanță!!! MARS...

...:)...Dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi...:).... Mai ai frati?!... Sper ca nu...:)...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează