FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

EXCLUSIV Nemulțumit de statutul din Turcia, Damjan Djokovic e aproape de revenirea în Liga 1 » Cine profită

Articol de - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 11:15 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 11:16

Surse apropiate celor de la CFR Cluj susțin că ardelenii sunt foarte aproape să-l readucă la echipă pe mijlocașul croat Damjan Djokovic (31 de ani), acesta nefiind mulțumit de statutul de la Rizespor. 

Plecat în ianuarie 2021 de la CFR la Rizespor, în Turcia, pentru 500.000 de euro, mijlocașul Damjan Djokovic este tot mai nemulțumit de statutul său în echipă și și-ar dori să plece.

Primul dezacord între Edi Iordănescu și FRF » Cine e omul refuzat de Burleanu și Stoichiță
SELECȚIONER
Primul dezacord între Edi Iordănescu și FRF » Cine e omul refuzat de Burleanu și Stoichiță

Damjan Djokovic, dorit înapoi la CFR Cluj

A jucat în 22 din cele 23 de runde din campionat, a marcat de 4 ori, dar în ultimele două etape a fost doar rezervă. Iar acum, spun surse apropiate grupării din Gruia, intenționează să se întoarcă la fosta sa echipă.

Ar fi al doilea come-back al lui la CFR, după ce în 2014 plecase după un sezon, la Bologna, întorcându-se apoi în 2017. Djokovic face parte dintre veteranii care au contribuit la trofeele cucerite de ardeleni în ultimii ani, croatul având în palmares 4 titluri de campion și o Supercupă.

Chiar dacă anul trecut a ales să meargă la echipa pregătită pe atunci de Marius Șumudică, și nu la Kayserispor, unde antrena Dan Petrescu, discuțiile între jucător și conducerea campioanei sunt avansate și destul de aproape de a se materializa cu un acord.

Astfel că este foarte posibil ca până la finalul perioadei de transferări, care se încheie pe 14 februarie, Djokovic să revină sub comanda "Bursucului", care l-a pierdut în această pauză de iarnă pe Emmanuel Culio, rămas acasă, în Argentina.

152 de meciuri, 13 goluri și 8 pase decisive a adunat Djokovici la CFR în toate competițiile, în 4 sezoane și jumătate

Bălgrădean a prelungit până în 2024

Unul dintre jucătorii aflați în ultimele 6 luni de contract cu CFR, portarul Cristian Bălgrădean și-a prelungit înțelegerea cu ardelenii, pentru încă două sezoane. Alți trei componenți ai lotului, atacantul Billel Omrani și fundașii Mike Cestor și Mateo Susici, sunt în aceeași situație și încă nu au dat un răspuns noii oferte a clubului din Gruia.

Surse apropiate celor de la CFR susțin că tuturor li s-a promis un contract ușor superior celui de până acum pentru a semna prelungirea.

CFR a mai luat încă un jucător de perspectivă, pe portarul Răzvan Sava (19 ani), de la AC Torino. Acesta a fost de 4 ori rezervă la echipa de Serie A, dar nu a apucat să evolueze la prima echipă a italienilor. 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CFR Cluj - FC Botoșani

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

„Vreau să salvez Dinamo!” » Ultimul transfer al lui Stoican e gata pentru derby-ul cu FCSB

Un titular de la FCSB a fost băgat în ședință, dar iertat de amendă: „Am avut o convenție cu el”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
dodo001
dodo001  •  28 Ianuarie 2022, 19:11
Postat de Stolz Ultras pe 28 Ianuarie 2022, 14:54

Nu va pricepeti,asta e..djokovici Cat a stat in romanika era cel mai valoros mijlocas box-to-box. Este titular in turcia,era si in italia,la bologna,unde stim ce face acum perla-man..apropos,man nu joaca nimic la o echipa submediocra in serie b..nu vb,de bologna si seria a..cum spuneam nu va picepeti,djokovic care a luat 4 titluri cu CFR,nu e bun, e bun lemn-tanase care la apogeul carierei n are niciun titlu,la fotbal,in schimb are 3 medalii de aur,la sarituri la trambulina si va fi transferat pe 150.000.000.000.000 usd la fc al krehvedia..dar nah,djokovic e terminat si nu e bun,mai ales daca vrea la CFR,campioana ultimelor 4 editii,si urmeaza si nr.5 in a row..dar eu ma pricep si va spun ca nu e bun si e terminat..

Djokovic e un jucator emblematic pentru CFR si poate reveni oricand. Mai important, e un Djokovic vaccinat!

vasileroaita
vasileroaita  •  28 Ianuarie 2022, 17:54

Bun jucator!!

ionica007
ionica007  •  28 Ianuarie 2022, 16:58

...:) S-au trezit *** sa-l judece pe Djokovic...:) Poate n-au observat inca, dar campionatul Turciei are cel putin trei clase peste al nostru. Faptul ca ACOLO esti titular meci de meci, mai si marchezi din posrtura de mijlocas, pampalailor nu le spune mare lucru...:) Ca sa-l parafrazez pe Jebeleanu: jale mare, vai ce mare jale...:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează