FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

„Vreau să salvez Dinamo!” » Ultimul transfer al lui Stoican e gata pentru derby-ul cu FCSB

Jonathan Rodriguez (31 de ani), mijlocașul adus de Dinamo de la CFR CLuj, are gânduri mari în Ștefan cel Mare. A ezvăluit că-și va da silința să susțină evitarea unei drame pentru „câinii roșii”.
Jonathan Rodriguez (31 de ani), mijlocașul adus de Dinamo de la CFR CLuj, are gânduri mari în Ștefan cel Mare. A ezvăluit că-și va da silința să susțină evitarea unei drame pentru „câinii roșii”.

Articol de - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 10:23 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 10:23

Jonathan Rodriguez (31 de ani), mijlocașul adus de Dinamo de la CFR Cluj, are gânduri mari în Ștefan cel Mare. A ezvăluit că-și va da silința să susțină evitarea unei drame pentru „câinii roșii”. 

  • Derby-ul Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro

Jonathan Rodriguez a fost boom-ul oferit de conducerea dinamovistă în acest mercato. Mijlocașul adus împrumut de la CFR Cluj a debutat deja în tricoul „câinilor”, în amicalul cu Popești Leordeni, scor 1-2, evoluând în prima repriză.

Cum o poate salva FRF pe Dinamo » GSP prezintă cele 3 scenarii prin care s-ar evita retrogradarea „haitei”
Dinamo
Cum o poate salva FRF pe Dinamo » GSP prezintă cele 3 scenarii prin care s-ar evita retrogradarea „haitei”

„M-a impresionat din prima cu caracterul lui, în afară de faptul că este fotbalist adevărat. Îmi pun bazele că va face diferența”, a spus Flavius Stoican despre sud-american.

Jonathan Rodriguez, pregătit pentru Dinamo - FCSB

Argentinianul va debuta, oficial, duminică seară, în Derby de România. Pe vremea când evolua la FC Botoșani a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB. Sosind de la echipa campioană, Jonathan vine cu altă mentalitate la o formație care trece printr-o perioadă execrabilă în Liga 1.

„Vreau să ajut echipa să scape de această situaţie. Ştiu că e o echipă mare, vreau să dau totul, să ajut clubul și suporterii. Sincer, nu mi-e frică de situația în care e Dinamo. Ştiu ce jucători avem şi am încredere. 

Am ales Dinamo pentru că e o echipă mare și vreau să o salvez de la retrogradare. Am jucat 45 de minute, momentan, şi m-am simţit bine. Cu două-trei antrenamente sper să ajung 100% pentru duminică", a explicat Rodriguez. 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Dinamo - FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

MM îl acuză pe Flavius Stoican înainte de Dinamo - FCSB: „E o bătaie de joc ce a făcut!”

EXCLUSIV Mărturia unui fotbalist despre starea deplorabilă a gazonului înainte de Dinamo - FCSB: „Va fi un derby urât și periculos pentru jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  28 Ianuarie 2022, 22:43

Dinamovista frumoasa

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Ianuarie 2022, 19:55

O gluma pe teren de vreo 6 ani , este fcsb ,vesnic pe locul doi !

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  28 Ianuarie 2022, 14:35

O gluma *** gigistule.gluma a fost golul ala din nimereala din ultimele secunde cand nici macar cristea ala nu stia unde se duce mingea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează