FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Mărturia unui fotbalist despre starea deplorabilă a gazonului înainte de Dinamo - FCSB: „Va fi un derby urât și periculos pentru jucători”

Așa a arătat gazonul la meciul Dinamo – Popești Leordeni
Așa a arătat gazonul la meciul Dinamo – Popești Leordeni

Articol de - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 17:52 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 18:01

Gazonul arenei din „Ștefan cel Mare" se prezintă în condiții execrabile înaintea derby-ului Dinamo - FCSB, „Terenul este rău de tot, parcă mai rău ca niciodată. Nu prea are iarbă și este foarte mult nisip pe el", a dezvăluit pentru GSP Marian Vlada, atacantul formației SC Popești Leordeni, care jucat miercuri în amicalul cu Dinamo, 2-1 pentru formația din Liga 3.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Telekom Sport și Digi Sport.

„La meciul cu noi, suprafața de joc a fost și înghețată, iar mingea țopăia ca pe ciment. Controlul balonului e foarte greu în condițiile astea. Chiar mă gândeam ce derby urât va fi și cât de periculos este pentru jucători, dacă nu există sistem de încălzire să se mai dezghețe puțin pământul. 

La un moment dat, dacă accelerai puțin mai tare, la schimbarea de direcție riscai să te accidentezi. Noi i-am menajat cât am putut pe dinamoviști, dar cu FCSB va fi altă intensitate. Cred că starea terenului va avantaja Dinamo, care speră să nu piardă", a povestit fostul vârf al Rapidului.

„Posibil să fie ultimul Dinamo - FCSB!” » Stoican, pus la zid: „Pe vremea noastră nu se întâmpla așa ceva”
DINAMO - FCSB
„Posibil să fie ultimul Dinamo - FCSB!” » Stoican, pus la zid: „Pe vremea noastră nu se întâmpla așa ceva”

Am simțit o atmosferă apăsătoare la Dinamo. Toată lumea era supărată. Am vorbit cu Patriche și mi-a spus că au făcut antrenamente doar pe sintetic. Le va fi greu să se salveze de la retrogradare 
-Marian Vlada, atacant SC Popești Leordeni

Marian Vlada, care a marcat golul victoriei pentru Popești Leordeni, spune că se aștepta la mai mult de la Dinamo. „Ar fi trebuit să ne rupă, noi avem doar o săptămână de pregătire. Chiar vorbeam între noi «Să vezi, câte o să ne dea», dar n-a fost așa".

Dinamo, înfrângere cu Popești Leordeni

Cu o echipă de start din care au făcut parte nu mai puțin de 6 nume aduse în această iarnă, inclusiv cei doi dintre cei 3 jucători aduși de la CFR Cluj, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, Dinamo a avut o prestație slabă în amicalul cu Popești Leordeni (Liga 3).

Formația lui Stoican a fost condusă de două ori. CS Popești Leordeni a deschis scorul în minutul 30, prin Valentin Niculae, dar Dinamo a egalat rapid, după 8 minute, prin Gabriel Răducan.  După pauză, echipa din Liga 3 a punctat din nou, în minutul 48, prin Marian Vlada. Dinamo a căutat egalarea, dar nu a reușit să mai marcheze.

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo - FCSB

Citește și:

Derby de România între preferatele arbitrilor » FCSB, cea mai ajutată din Liga 1! Cum arată clasamentul

EXCLUSIV Alarmă la Dinamo înainte de Derby! Un post vital din echipă rămâne într-o variantă de avarie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  27 Ianuarie 2022, 21:27

Pe lângă faptul că până la urmă,ambele echipe joacă pe același teren,fcsb( steaua) când a calificat o Cristea pe ce teren a jucat? Steaua când a jucat la ruși,a jucat pe ....patinoar! Astea sunt condițiile! Nu căutati scuze! Ambele echipe joaca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează