FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

FOTO Imagine incredibilă înainte de Dinamo - FCSB » Cum arată gazonul din „Ștefan cel Mare” + Ironia lui Mihai Stoica: „Am crezut că e triunghiular”

Gazonul arenei din „Ștefan cel Mare” se prezintă în condiții execrabile înaintea derby-ului Dinamo - FCSB, programat duminică, de la ora 20:00.
Gazonul arenei din „Ștefan cel Mare” se prezintă în condiții execrabile înaintea derby-ului Dinamo - FCSB, programat duminică, de la ora 20:00.

Articol de - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 21:43 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 22:24

Gazonul arenei din „Ștefan cel Mare” se prezintă în condiții execrabile înaintea derby-ului Dinamo - FCSB, programat duminică, de la ora 20:00.

Dinamo a programat astăzi un meci amical cu Popești Leordeni, formație din al treilea eșalon. Nu doar că au pierdut, scor 1-2, dar „câinii” au distrus gazonul arenei, unul aflat oricum la limita practicabilității. GSP.ro a intrat în posesia unei imagini grăitoare despre starea suprafeței de joc. 

Imagine incredibilă înainte de Dinamo - FCSB » Cum arată gazonul din „Ștefan cel Mare” + Ironia lui Mihai Stoica: „Am crezut că e triunghiular”
Așa s-a prezentat gazonul arenei din Ștefan cel Mare la amicalul dintre Dinamo și Popești Leordeni

Cât de reală este problema gazonului? Marian Vlada, fotbalist la Popești Leordeni, a oferit detalii: „Terenul a fost foarte prost. Noi, la Popești Leordeni, avem teren mai bun. Terenul lui Dinamo nu e gazon de fotbal, e pământ”.

FCSB se plânge de gazonul din „Ștefan cel Mare”

Din informațiile GSP.ro, decizia ca partida amicală cu Popești Leordeni să se joace pe stadionul Dinamo i-a aparținut antrenorului Flavius Stoican. Tot managerul „câinilor” a decis ca derby-ul să fie programat în „Ștefan cel Mare”, deși Arena Națională era disponibilă.

Celor de la FCSB nu le-a căzut bine acest lucru și consideră că totul face parte dintr-un scenariu bine pus la punct, astfel încât elevii lui Toni Petrea, mai tehnici decât cei ai lui Stoican, să nu își poată pune în valoare calitățile. 

Flavius Stoican este nepăsător în fața nemulțumilor adversarilor. Antrenorul lui Dinamo pare dispus să facă orice pentru a evita o nouă umilință. În tur, într-un meci disputat pe Arena Națională, FCSB s-a impus cu 6-0.

Care e problema cu terenul? A fost înghețat, poate duminică va fi mai bun. Dar nu mă interesează pe mine ca FCSB e nemulțumită de gazon. Până la urmă, ei joacă în deplasare.

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Mihai Stoica acuză, Rădocioiu își apără echipa

Mihai Stoica a ironizat meciul amical disputat între Dinamo și Popești Leordeni. Într-o intervenție la Telekom Sport, managerul celor de la FCSB a spus: „Am crezut că e triunghiular, că joacă și cu Popești, și cu Leordeni. Puteam să meargă și în altă parte să joace. Băieții ăia au un gazon mult mai bun. Să se familiarizeze Jonathan Rodriguez cu terenul? E cel mai prost gazon din istoria derby-urilor. Dar e OK, a făcut și Mourinho asta”.

Florin Răducioiu, noul team-manager al lui Dinamo, a fost mai împăciuitor. „Dacă FCSB vrea să fie campioană trebuie să se adapteze și să câștige pe orice teren”, a spus fostul mare atacant dinamovist, la Telekom Sport.

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Absență la Dinamo în derby-ul cu FCSB + Stoican, decizie în cazul Filip: „E un capitol închis pentru mine”

Ce avantaj ar putea avea Dinamo în derby: „Va fi greu pentru cei de la FCSB”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (142)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  28 Ianuarie 2022, 11:06

Ti se face sila, Cum ma sa nu te intereseze calitatea terenului inaintea partidei ???? Stoican mare scula de antrenor inapoiat esti ! In primul rand este periculos pt sanatatea jucatorilor tai, iar in al doilea rand te faci *** in fata unei tari intregi ! Ai adversar mai bun iti dai sufletul pe un teren bun si nu pierzi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  27 Ianuarie 2022, 18:25
Postat de tororosso pe 27 Ianuarie 2022, 13:13

Florin Răducioiu a avut translator ? sau jumătate o rupea în Italiană iar restul codificat ca în vremurile sale la secu .

Vai de capul vostru , DINAMO va avea stadion nou iar voi ,oierii, tot cu chirie veti juca. Stiti de ce nu va lasa-n Ghencea ? Ca mancati gazonul .

reddog_forever
reddog_forever  •  27 Ianuarie 2022, 16:13

Aici doar cateva exemple privind mocirla din fostul stadion din cimitirul ghencea, pe vremea cand echipa cu nume consonatic avea si stadion: https://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Sport/4933/Steaua-Valencia-o-lupta-in-noroi.html https://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/foto-vezi-aici-imagini-cu-gazonul-de-pe-ghencea-4877662

Vezi toate comentariile (142)
Comentează
Close