FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 5-1

Bătut măr la Craiova, Dan Alexa a spus lucrurilor pe nume: „Asta m-a deranjat cel mai mult! Nu poți să-ți bați joc”

Dan Alexa nu și-a menajat jucătorii după eșecul de la Craiova / Sursă foto: Facebook@ FC Botoșani +7   FOTO
Dan Alexa nu și-a menajat jucătorii după eșecul de la Craiova / Sursă foto: Facebook@ FC Botoșani

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 17:31 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 17:49

Dan Alexa (43 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, și-a certat elevii pentru atitudinea din ultimele 10 minute ale partidei de la Craiova. Moldovenii au pierdut cu 1-5 pe „Oblemenco”, finalul fiind unul de coșmar pentru ei.

Am făcut greșeli de copii, am luat golurile 4 și 5 într-un minut... Asta m-a deranjat cel mai mult! Până în ultimele 20 de minute, cred că puteam chiar să egalăm, apoi...

Craiova merită cu prisosință victoria, nu ptuem constesta acest lucru. Pe mine mă deranjează haosul apărut după minutul 80 (n.r. - Botoșaniul a încasat două goluri în două minute pe final). S-a simțit oboseala, jucătorii au terminat meciul în genunchi. 

Avem probleme foarte mari, avem jucători care nu pot ține ritmul acesta, avem jucători care vin după accidentări. Înțeleg că adversarii au fost mai buni decât noi, dar nu poți să-ți bați joc, să le dai mingea...! Pe mine asta m-a deranjat cel mai mult. O diferență de viteză în plus în favoarea Craiova, nimic altceva de spus”, a spus Dan Alexa, la PrimaSport.

Dan Alexa, despre ieșirea lui Andrei Florescu: „Apar frustrări când nu reușești să câștigi... Dar s-a hazardat puțin”

„Chirurgul” a fost întrebat și despre discursul dur al lui Eduard Florescu, după ce mijlocașul Botoșaniului a acordat un interviu furibund la finalul partidei.  

„Apar frustrări când nu reușești să câștigi. Am avut unele momente bune împotriva adversarilor cu care ne luptăm, cu Poli Iași, cu UTA... Dar Craiova a avut un plus de valoare și de viteză față de noi, împotriva acestor echipe intervin problemele noastre.

Cred că Florescu s-a hazardat puțin. Fiecare trebuie să înțeleagă ce are făcut, toată lumea trebuie să înțeleagă că un meci se câștigă cu multă organizare și determinare. Cred că aici s-a pierdut jocul. Jucătorii care au intrat de pe bancă n-au intrat cum mi-aș fi dorit... Paradoxal, fiindcă ei jucaseră mai puțin în Cupă”, a afirmat tehnicianul Botoșaniului. 

Universitatea Craiova a câștigat cu FC Botoșani, scor 5-1, în etapa #11 din SuperLiga. Cronica partidei poate fi citită AICI!

CSU Craiova - Botoșani/ foto: Facebook @Universitatea Craiova
CSU Craiova - Botoșani/ foto: Facebook @Universitatea Craiova
CSU Craiova - Botoșani/ foto: Facebook @Universitatea Craiova
CSU Craiova - Botoșani/ foto: Facebook @Universitatea Craiova
CSU Craiova - Botoșani/ foto: Facebook @Universitatea Craiova
+3 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Inamicul #1 pe „Oblemenco” » Vedeta Universității Craiova nu a scăpat de furia suporterilor și a ieșit la pauză

Cel mai dur discurs după rușinea trăită pe „Oblemenco”: „Toți o apă și un pământ. Poate să vină și Mourinho... «Jenibil»!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  01 Octombrie 2023, 19:34

Acest *** a luat bătaie și de la o țoapă , cum să nu-l bată Craiova ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  01 Octombrie 2023, 19:17

Din ciclul daca antrenor ... meseria ne a demonstrat))) Le plangi de mila la astia cu licenta lor atarnata de gat! La 45 de ani au deja 20 de echipe antrenate si cu greu vezi ceva palpabil la rezultate. Antrenori de chiftele dupa chipul si asemanarea lui Stoichita.

gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  01 Octombrie 2023, 18:54

Bai Alexa,chiar nu vezi ca pe unde ai trecut s-a ales praful?Ai pacalit destul lumea cu antrenoratul,deschide-ti si tu o covrigarie,o spalatorie auto,fa si tu macar o data in viata o treaba cinstita si corecta!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close