FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - BOTOȘANI 2-2

Dan Alexa, bătut de Anamaria Prodan // VIDEO Gigi Becali, reacție sexistă șocantă în direct la TV: „O tăvăleam pe jos și o tundeam! Să vadă lumea ce înseamnă bărbat și femeie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 19:13

Gigi Becali a comentat imaginile în care Dan Alexa, antrenorul Astrei, este bătut de impresarul Anamariei Prodan.

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

Patronul celor de la FCSB a avut un nou derapaj sexist în direct la TV, ironizând ideea egalității între sexe: „E puternică, femeile sunt egale cu bărbații. S-a făcut transferul greșit, s-a supărat că nu trebuia să facă transferul și i-a dat un pumn de i-a mutat capul din loc. Ce mare lucru? Mai trebuie cuvinte când vezi așa ceva? Mai poți să spui cuvinte când vezi așa ceva, când o femeie îi mută capul din loc la un bărbat? ”.

În direct la Antena 3, Becali a explicat cum ar fi reacționat el în locul lui Dan Alexa: „Să mă ierte Dumnezeu, dar eu o luam de păr, o tăvăleam și o și tundeam. Găseam și o foarfecă și o tundeam! Nu contează că ieșea scandal. Să se înțeleagă și să știe lumea ce înseamnă bărbatul și femeia. Eu vorbesc la modul general, nu de Anamaria”.

„Știe să dea, i-a mutat capul din loc. A făcut antrenamente, nu vezi că îi mută capul? Știe să dea. Bravo ei, tot respectul. Jos pălăria, Ana! Dacă poți să bați un bărbat, iar el să nu zică nimic, atunci mai bate doi-trei ca să se învețe minte, dacă sunt idioți și proști”
Gigi Becali despre Anamaria Prodan

„Din respect pentru Reghe, nu comentez bârfele”

Singurul moment în care s-a abținut de la derapaje a fost când a fost întrebat de zvonurile privind o relație amoroasă între antrenor și impresară:

„Dacă ei au spus că s-au certat de la transferuri, înseamnă că așa e. Ce, îi mint pe oameni? Așa ceva nu credeam că o să văd în viața vieților mele. N-am văzut în viața mea femeie care să bată un bărbat. Eu asta văd și asta comentez. Celelalte bârfe nu pot să le comentez, pentru că nu știu. Ce să zic? Să fac păcate și să zic că e criză de gelozie? Știu eu? I-am văzut eu că au o relație?

E femeie măritată, are copii. E și femeie măritată, și soția prietenului meu. Îl iubesc pe Reghe și nu pot să vorbesc despre asta. Din respect pentru Reghe nu vreau să mă bag în chestia asta. Comentez doar la general. Cum să fii femeie și să bați un bărbat?! Și tu să stai, în loc s-o iei de păr și să tăvălești cu ea pe jos? Asta pot comenta”.

Citește și:

Petrescu, reacție FABULOASĂ când a auzit despre incidentul dintre Anamaria și Alexa

Cu cine a plecat Dan Alexa după ce a fost bătut de Anamaria Prodan » Bruneta l-a așteptat la stadion

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
777ghedeon
777ghedeon  •  15 Iulie 2019, 10:28

Asa te-au invatat calugarii de la muntele Athos? Esti tare crestinu lu peste. O sa iti dea una Dumnezeu intr-o zi de nu ai sa mai tot pozezi in crestin pe la televizor. Esti un interlop notoriu.

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  15 Iulie 2019, 09:28

Hai, bre, ca Gigi chiar a fost un gentleman la faza asta. De ce sunteti rai? Daca voia, intr-adevar, sa o jigneasca ar fi spus ca "o tavalea pe jos si o tundea... ca pe o oaie"! xD

caminero
caminero  •  15 Iulie 2019, 08:46

Aha, deci în cazul lui nea Jiji nu mai este un "derapaj sexist îngrozitor", așa este, băi nea ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează