FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - UTA 2-2

Dan Alexa, după ce FC Botoșani a scăpat printre degete prima victorie din Superliga: „Rezultatul e nedrept. Am controlat jocul!”

Dan Alexa, antrenor FC Botoșani +19   FOTO
Dan Alexa, antrenor FC Botoșani

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 21:31 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 21:31

FC Botoșani și UTA Arad au remizat, scor 2-2, într-o partidă din runda cu numărul 10 din Superliga. Dan Alexa (43 de ani), antrenorul moldovenilor, a făcut o radiografie a meciului contra „textiliștilor”. 

Dan Alexa a spus că jocul a fost controlat în totalitate de FC Botoșani și a catalogat rezultatul drept unul nedrept. Moldovenii au condus până în minutul 90+7, când italianul Godberg Cooper a dat lovitura și a obținut un punct pentru UTA Arad. 

Rednic a scos un punct in extremis, apoi a anunțat transferul unui jucător trecut pe la națională: „A semnat astăzi”
FC BOTOȘANI - UTA 2-2
Rednic a scos un punct in extremis, apoi a anunțat transferul unui jucător trecut pe la națională: „A semnat astăzi”

Concluziile lui Dan Alexa, după FC Botoșani - UTA Arad: „Am controlat jocul”

„Ce pot să spun după un asemenea joc în care toate momentele importante au fost ale noastre... Am controlat jocul. La 1-0 am avut situații de a face 2-0 foarte ușor în prima repriză. A fost o repriză care ne-a aparținut în totalitate. 

La 2-1 am avut două situații monumentale să facem 3-1. Am avut după aceea om în plus și corner și nu am reușit să ținem mingea. 

E un rezultat nedrept, pentru că puteam să închidem jocul. Apasă foarte mult faptul că nu am câștigat de la începutul campionatului, dar echipa a făcut un joc bun. 

Cred că a fost cel mai bun joc al lui FC Botoșani de la începutul campionatului. Am revăzut mai multe jocuri. Echipa a avut agresivitate, personalitate, calitate în multe momente ale jocului. 

Nu am fost mai liniștiți din păcate, asta cred că ne-a lipsit”, a declarat Dan Alexa, la microfonul Digi Sport. 

Citește și: 

Ciobotariu își avertizează elevii înainte de Sepsi - FCSB: „Atenție, să nu-i dăm spații!” + „Întâlnim o forță. Stadioanele sunt pline peste tot pe unde merge”

Dragomir a numit cel mai bun jucător din SuperLiga: „Nicidecum Florinel Coman” » Cum vede top 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează