FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Dan Alexa la Radio GSP: "Tudor nu e niciodată arbitru de derby!" :X

Alexandru Tudor
Alexandru Tudor

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 23:41

Eliminat în minutul 67 după un conflict cu Andrei Prepeliţă, Dan Alexa l-a atacat dur pe arbitrul Alexandru Tudor pentru că s-a lăsat dus de val la acea fază.

În direct la Radio GSP, Alexa a spus că Tudor nu ar mai trebui delegat la alte derby-uri din Liga 1 şi a spus că echipa sa ar fi meritat să cîştige, bazîndu-se pe evoluţia Rapidului pînă la faza din minutul 67.

"Din păcate n-am reuşit să cîştigăm, am fost echipa mai bună, cel puţin pînă la faza eliminării mele. Nu vreau să-l jignesc, dar Tudor nu e un arbitru pentru derby-uri pentru că-i place prea mult să iasă în evidenţă. Nici el nu era sigur cui vrea să-i dea roşu la acea fază.

Eram aproape de fază după ce am văzut ce intervenţie a avut la Coman m-am dus şi l-am apucat de faţă ca să-l ridic. Apoi nu mai ştiu ce s-a întîmplat pentru că am fost lovit şi am plecat dintre jucători", a spus Alexa la Radio GSP.

Herea i-a pus gînd rău lui Şumudică
Mijlocasul rapidist Ovidiu Herea s-a declarat mulţumit de rezulatul final al meciului cu Steaua (0-0) şi a spus că aşteaptă o victorie în meciul din etapa viitoare, cu Astra lui Şumudică.

"Pentru un meci în deplasare este ok. Era mult mai bună o victorie, dar pînă la urmă ne putem declara mulţumiţi. Sperăm ca etapa viitoare să-i întrerupem seria de invincibilitate lui Şumudică", a spus Herea pentru Radio GSP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
costlitza
costlitza  •  26 Octombrie 2011, 10:24

nici tu nu ai fost niciodata fotbalist.razvan lucescu a adunat o sleahta de baieti dup[a chipul si asemanarea lui care nu au nici o treaba cu fenomenul,dar care bineinteles stau bine la capitolul tziganeala,simulari si unitate de monolit a satrei.

yuly1923rapid
yuly1923rapid  •  26 Octombrie 2011, 08:24

haidet-ti sa fim seriosi si sa vedem adevarul din teren,tudor este un arbitru prea mandru de el si sincer cred ca are probleme cu capul,a procedat corect la aceea faza cu cele 2 eliminari,dar la felul cum se afirma la fiecare meci,la zecile de intreruperi la un meci,la al 2 cartonas rosu al rapidului a gresit complet,tudor nu este un arbitru de liga 1,poate de liga a 4,prepelita si alexa trebuiau eliminati pe buna dreptate,dar jocul a fost stricat o mare parte si de arbitru

yakon
yakon  •  26 Octombrie 2011, 01:04

Ce dracu urlati de derby?Locul 3 cu locul 8 derby?Atunci si locurile 10 si 11 tot derby este,Si locurile 2 si 1 cum se chiama?Superderby?Dupa voi Steluta oierului si daca ajunge-n C tot derby joaca.Beeeeecali mai bine si-ar aduce magarii de la stana si poate s-ar clasa intre primele5,Daca ar pune in atac o oaie negra....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează