FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dan Alexa, dezamăgit de Gigi Becali: „A greșit. Mă așteptam la mai mult de la el”

Dan Alexa
(foto: Cristi Preda, GSP)
Dan Alexa (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 10:13

Dan Alexa (39 de ani) a avut o replică pentru Gigi Becali, după ce finanțatorul celor de la FCSB a comentat în stilul caracteristic scandalul public dintre antrenorul Astrei și Anamaria Prodan.

Astra a obținut prima victorie în Liga 1 cu Alexa pe bancă, după ce a învins-o ieri pe Voluntari, scor 2-1 ('42 Ricardinho '56 Gheorghe / '10 Mihai Căpățână).

Acest succes a însemnat o descătușare pentru Dan Alexa, care a trecut în ultimele două săptămâni prin momente dificile.

„Astăzi am făcut un joc bun, am arătat bine din toate punctele de vedere. E o victorie mare, pentru că aveam nevoie de moral. Jucăm cu FCSB în 10 zile și e un meci important pentru noi. Vom arăta mult mai bine decât am arătat azi”, a spus Alexa la sfârșitul jocului.

„Chirurgul” nu l-a uitat pe Gigi Becali pentru atacul la adresa sa.

„Eu aveam o părere bună despre Gigi Becali, dar a greșit. A greșit pentru modul în care a judecat. Mă așteptam la mai mult de la el, pentru că este un om cu frica lui Dumnezeu. Să fie sănătos”, a mai declarat acesta.

CE A SPUS BECALI ÎN URMĂ CU 12 ZILE

„Creștinește era s-o iei și s-o tunzi. Ca să nu se mai trezească femeile să bată bărbații.

Cum adică o femeie bate un bărbat și el nu spune nimic? Problema e la Alexa, nu la Ana. Ea nu are nicio vină, nicio problemă. Alexa are o problemă mai mare decât Ana. Din cauza lui a fost bătut. Crezi că Ana îndrăznește să mă bată pe mine? Păi o iau, o tund, o tăvălesc și îi rup mâna”Gigi Becali

Următorul meci pentru Astra va fi cu FCSB. Partida se va disputa pe 5 august, de la ora 21:00, și va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Citește și:

EXCLUSIV Știm ce a făcut Gabi Tamaș în ziua în care a fost dat dispărut de Hapoel Haifa! » Anamaria Prodan și Dan Alexa, implicați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
306611696902854
Miop Feral  •  31 Iulie 2019, 18:06

Dana Lexa e fata buna si ca toate fetele bune e dezamagita. Lumea e rea iar don Gigi nu e suficient de sensibil. Se suparare Dana nici nu si-a mai aranjat cositele si nici nu s-a rujat.

m.dobrescu
m.dobrescu  •  27 Iulie 2019, 12:00
Postat de enigmaticul pe 27 Iulie 2019, 11:46

Omule, lasă-l pe Becali, dar tu când mai ai timp și pentru tine să te mai uiți puțin în oglindă ? Mai aranjează-te și tu puțin, parcă ești o *** coborâtă acum din ***. Chiar nu te vezi sau nu te trage nimeni de mânecă să-ți spună?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  27 Iulie 2019, 11:46

Omule, lasă-l pe Becali, dar tu când mai ai timp și pentru tine să te mai uiți puțin în oglindă ? Mai aranjează-te și tu puțin, parcă ești o *** coborâtă acum din ***. Chiar nu te vezi sau nu te trage nimeni de mânecă să-ți spună?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează