FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dan Negru: „Mă mai uit la meciurile din Liga 1 și îmi fac cruce”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 14:13

Prezentatorul TV Dan Negru a fost în această dimineață la GSP Live și a comentat situația actuală din fotbalul românesc, fiind un iubitor al acestui sport. 

Dan Negru a mărturisit că nu îndrăgește Liga 1 prea mult și are o mare dilemă când vine vorba de veniturile din drepturile TV. 

„Mă mai uit și la Liga 1, mă mai uit la un Hermannstadt - Gaz Metan și îmi fac cruce. Să nu zic mai multe pentru că GSP-ul chiar e privit de oamenii din sport. Nu îți ascund că de multe ori sunt meciuri de fotbal bananiere așa. 

Revenind la jobul meu, eu nu înțeleg cum televiziunile plătesc 28 de milioane de euro. Cam atât sunt drepturile. Într-un sezon de Liga 1 sunt vreo 270 de meciuri, cam 100 de mii de euro pe meci. Eu nu înțeleg cum poți să scoți 100 de mii dintr-un Hermannstadt cu Gaz Metan. Pe cuvântul meu dacă am habar cum. Văd stadioane deplorabile în Liga 1, tribune goale”. 

Întrebat de Costin Ștucan dacă ne calificăm la EURO, Dan Negru a dat din cap neîncrezător în naționala lui Mirel Rădoi: „Rădoi singur nu are cum. Toți jucătorii U21 au eșuat după aceea, amintește-ți. Câți avem care au reușit de-a lungul timpului? Îi numeri pe degete”. 

VIDEO Cum reacționează Dan Negru la întrebarea: „Ne calificăm la EURO?”

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Episod antologic cu Dan Negru și legende din sportul românesc: „Era în direct când a zis «Bagă tare, bă coițe!». În clipa aia, s-a rupt tribuna!”

Ce-l enervează pe Dan Negru când vine vorba despre Hagi: „De ce «Gică»? Chiar nu înțeleg!” + ce s-a întâmplat pe teren când au fost coechipieri: „Mi-a zis asta la un corner”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează