FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Ce-l enervează pe Dan Negru când vine vorba despre Hagi: „De ce «Gică»? Chiar nu înțeleg!” + ce s-a întâmplat pe teren când au fost coechipieri: „Mi-a zis asta la un corner”

Gică Hagi este în prezent manager tehnic la Viitorul
Gică Hagi este în prezent manager tehnic la Viitorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 10:31

Omul de televizune Dan Negru a fost prezent la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, și a vorbit despre Gică Hagi, povestind o întâmplare cu acesta.

Dan Negru a dezvăluit ce-l deranjează la românii care vorbesc despre „Rege”.

VIDEO. Dan Negru vorbește despre Gică Hagi

„Un om admirabil la filmări a fost domnul Hagi. Mă enervează foarte tare că lumea îi spune Gică și nu domnul Hagi. Mă enervează și nu o înțeleg. De ce Gică? De ce nu ar fi domnul Gică Hagi? Iar altora li se spune «Maestre». Un actor de mâna a patra, de la teatru, vai de capul lui, care are 22 de ani, e maestru. Iar Hagi e Gică”, a declarat Dan Negru la GSP LIVE.

Dan Negru: „Gică Hagi a așteptat 45 de minute”

„Am filmat cu domnul Gică Hagi. Eu așa îi spun. Era emisiune Next Star și domnia sa trebuia să intre pe platou pe la ora 18. Dar televiziunea e imprevizibilă. S-a făcut 18:45 si tot nu apucasem să-l sun pe Hagi. M-am uitat la ceas și am zis: «Mamă, am uitat să-l sun pe Hagi!». Era finala și el trebuia să dea trofeul. L-am sunat cu 45 de minute întârziere și el aștepta. Am întâlnit vedete de liga a opta în România care nu au nimic din valoarea lui Hagi. Veneau și ziceau «Ați întârziat 10 minute? Plec». Hagi a stat și a așteptat 45 de minute. A avut eleganța să stea să aștepte”, a adăugat Negru.

„Era un meci demostrativ la Constanța, între vedete și fotbaliști. La un corner, Hagi vine la mine și zice «Stai lângă bară. Eu îți dau mingea și tu dai gol». Eu sunt praf la fotbal. Mi-a pus mingea pe cap și a intrat în poartă” 
Dan Negru

Vezi și alte știri din emisiunea GSP LIVE: 

Adrian Mutu, două povești comice din Italia: zacusca vărsată în aeroport și cum a pălmuit mama lui un fan al Parmei

Marian Aliuță atacă „izolarea mincinoasă”: „Iohannis spune să stăm acasă în noaptea de Înviere, dar pe ăia care au plecat în Germania nu i-a văzut!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1900144626740004
Zi Bobby  •  17 Aprilie 2020, 21:45

Dan Negru-un pupincurist penibil.Ever !mi -e sila.....

prostiidelafc5b
prostiidelafc5b  •  17 Aprilie 2020, 12:40

cccc

polistul68
polistul68  •  17 Aprilie 2020, 12:24

Tu erai mai mult cu baschetul.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close