FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE. Adrian Mutu, două povești comice din Italia: zacusca vărsată în aeroport și cum a pălmuit mama lui un fan al Parmei :)

Adrian Mutu și mama lui, Rodica
Adrian Mutu și mama lui, Rodica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 10:22

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul naționalei de tineret, a fost invitat azi la GSP LIVE și a vorbit despre primele zile petrecute în Italia, după transferul la Inter din '99. 

Fostul atacant a povestit și două întâmplări amuzante petrecute la Milano, cu mama sa, care i-a adus zacuscă din România și care a lovit un italian, în timpul unui meci, din greșeală.

VIDEO. Adrian Mutu, două povești amuzante cu mama lui în Italia

„Mama venea foarte des. Când a venit, zice «Adi, ți-am adus ceva». Îmi aducea zacuscă și toate nebuniile. I-am zis «Hai, mamă, că te aștept la aeroport». Între timp, când a băgat geanta la cală, s-a spart toată zacusca.

Eu eram în aeroport în Milano și așteptam geanta să vină. Simțeam așa un miros și zic «Mamă, asta e geanta ta!». Mirosea a zacuscă în tot aeroportul. Zic «Hai să o lăsăm aici». Îmi era rușine. Era plin de compatrioți și toți se uitau să vadă cine ia geanta cu zacuscă. Și n-a luat-o nimeni. «Haide, mamă, că mi-e rușine»”, a declarat Adi Mutu.

„Mai am una cu mama. A venit să mă vadă la un meci cu Modena. Eu jucam la Parma. Mama era cu un prieten, Alin. Și el stătea în stânga ei, în prima repriză. În a doua repriză s-a dus în dreapta ei. Și mama nu a văzut. În minutul 50, când am dat gol, mama s-a întors și a vrut să facă o glumă cu Alin, să-i dea o palmă peste cap. Și l-a lovit pe italian. Se uită ăla... Ea era nedumerită. Și Alin zicea: «E mama lui Mutu, e mama lui Mutu»!”, a declarat fostul atacant.

Primul revelion petrecut la Milano

Fostul atacant a ajuns la Inter la 19 ani decembrie 1999 și a povestit cum a fost integrat în grup de către colegii săi.

„Eu am ajuns la Inter pe 27 decembrie și am rămas singur acolo. M-a lăsat acasă. Îl înțeleg pe Giovanni că a plecat pentru că s-a întors la familie. A venit Zanetti la mine și m-a întrebat ce fac de Revelion. I-am zis «Stau în hotel, singur, că nu am ce să fac». Și mi-a spus să merg cu ei la la Como. 

L-am întrebat «Unde e Como? Cum ajung eu acolo? Că nu am mașină». Îmi explica el unde e și m-a întrebat la ce hotel stau. A venit Zanetti și m-a luat luat de acolo și am mers cu ei la Como. M-am simțit foarte bine, mie îmi place muzica. Erau Zanetti, Zamorano, Recoba, jucători pe care eu îi urmăream”, a declarat Adrian Mutu la GSP LIVE.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barajul cu Islanda, încă o amânare?! Când s-ar putea juca

18 luni cu porțile închise la fotbal? Ipoteză-șoc lansată de specialiștii germani

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
lukdan
lukdan  •  15 Aprilie 2020, 22:36
Postat de dinamo_forever_77 pe 15 Aprilie 2020, 13:16

Le-am vazut pe viu...nu trebuie sa le urmaresc pe TVR. Pentru mine Mutu a fost mai bun ca Hagi, doar ca Hagi a beneficiat de o generatie mult mai buna.

Esti dus cu pluta? Cum sa spui ca drogangiul Mutu a fost mai bun decat Hagi? Esti prost sau tati tau si-a pus prezervativul cand deja erai iesit?!

cobadin33
cobadin33  •  15 Aprilie 2020, 14:24
Postat de dinamo_forever_77 pe 15 Aprilie 2020, 13:16

Le-am vazut pe viu...nu trebuie sa le urmaresc pe TVR. Pentru mine Mutu a fost mai bun ca Hagi, doar ca Hagi a beneficiat de o generatie mult mai buna.

E parerea ta si ti-o respect, adica nu injur cand altul nu gandeste ca mine! Dar pt mine Hagi n-are echivalent in fotbalul romanesc, cand Hagi s-a retras de la nationala, noi am disparut din fotbalul adevarat. Iar la Galatasaray, i-a invatat pe turci jocul de fotbal, pana atunci turcii doar alergau dupa minge. Cu Hagi in campionatul lor au ajuns in semifinale la CM din Coreea de S. Hagi a dat alta dimensiune fotbalului turcesc, au mai fost si alti jucatori europeni faimosi in fotbalul turcesc, dar nici unul n-a avut impactul lui Hagi. Eu l-am vazut si pe Mutu la nationala, o caricatura! Iar la echipele de club, NU mi s-a parut peste Adi Ilie la Valencia. Si Raducioiu mi-a placut mai mult, mare jucator al echipei nationale! Mutu a generat interes pt viata lui extrasportiva, nu prin ceea ce a realizat pe teren.

noname999
noname999  •  15 Aprilie 2020, 13:39

Memorabil, craitoiule, memorabil.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează