FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cel mai în formă fotbalist din Superliga deplânge soarta lui Dinamo

Dan Nistor (dreapta) deplânge soarta lui Dinamo. Foto: Imago Images
Dan Nistor (dreapta) deplânge soarta lui Dinamo. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 10:39 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 11:10

Dan Nistor (35 de ani), mijlocașul lui U Cluj, este de părere că Ovidiu Burcă (43) nu trebuie schimbat, ci sprijinit, fiindcă ar avea nevoie de timp pentru a-și pune în practică ideile la Superliga. Fotbalistul speră ca Dinamo să se salveze de la retrogradare.

Dinamo este din nou pe marginea prăpastiei, cu fiecare meci oficial Ovidiu Burcă, jucătorii și conducerea strâng tot mai mulți suporteri furioși, nemulțumiți de faptul că echipa nu a putut să învingă nici măcar o formație de liga a treia. S-a terminat 1-1 la Oradea cu FC Bihor, vineri seară, în etapa a doua a Cupei României.

„Visul oricărui craiovean e să-i dea gol lui Dinamo!” » Cine e necunoscutul care a marcat în poarta „câinilor” în Cupă
FC BIHOR - DINAMO 1-1
„Visul oricărui craiovean e să-i dea gol lui Dinamo!” » Cine e necunoscutul care a marcat în poarta „câinilor” în Cupă

După plecarea lui Dan Nistor de la Dinamo a început „potopul”

Dacă fanii se întrec în a-i cere demisia antrenorului care a promovat „haita” în Liga 1, după un sezon în eșalonul secund, fostul lider al „câinilor”, Dan Nistor, 35 de ani, deplânge soarta fostei sale echipe. 

Cel mai în formă fotbalist din campionat în ultimele săptămâni, Nistor a plecat de la Dinamo în ianuarie 2020, după care formația a mers din rău în mai rău.

Doi ani la rând s-a luptat pentru retrogradare și s-a salvat in extremis, în al 3-lea „a picat” în eșalonul secund. Revenită în Liga 1, Dinamo nu face față situației. 

Dan Nistor a fost căpitanul echipei, a fost foarte apreciat de suporteri, apoi a intrat în colimatorul fanilor, a avut chipul „pictat” pe autocarul formației.

260 de mii de euroeste cuantumul transferului de la Dinamo la CS Universitatea Craiova al lui Dan Nistor în ianuarie 2020

VIDEO. Dan Nistor îl sprijină de la Cluj pe Ovidiu Burcă: „Am auzit lucruri minunate despre el”

„Îmi pare nespus de rău pentru ceea ce se întâmplă acolo. Dinamo va rămâne mereu în inima mea. Sunt multe datorii. Îl apreciez mult pe omul și pe antrenorul Burcă. Am auzit lucruri minunate despre el, iar aceste critici ce i se aduc nu cred că i se potrivesc

Nimeni nu dădea nicio șansă lui Dinamo să promoveze în prima ligă cu acea echipă, a făcut o minune.

Are nevoie de mai mult timp, de ajutor din partea tuturor de acolo, apoi, cu siguranță, Dinamo va revedeni acea echipă pe care și-o doresc fanii”, a declarat Dan Nistor pentru GSP.ro.

9 goluriși 7 assist-uri a reușit Nistor în actuala stagiune pentru U Cluj în 16 meciuri

Eu îmi doresc din tot sufletul să se salveze, Dinamo e un club de mare tradiție și merită să rămână în Liga 1. Și are niște fani minunați. Poate cu construirea noului stadion se vor schimba multe lucruri. „Se face” de când eram la Dinamo, dar, practic, nu s-a pus o cărămidă.

- Dan Nistor, mijlocaș U Cluj

Nistor, care a mai jucat la Evian, CFR Cluj, CSU Craiova, iar acum la U Cluj, a fost chestionat dacă la Dinamo a fost cea mai mare presiune din carieră.

„Da, e foarte mare. Primii mei doi ani acolo au fost OK. Toți vor performanță acolo, chiar dacă nu sunt bani, chiar dacă sunt anumite lipsuri. E o echipă de tradiție, toată lumea vrea performanță acolo. Fanii pun foarte mare presiune, unii jucători care vin din Provincie clachează când vin la o echipă de tradiție”.

18 goluriși 41 de assist-uri a adunat Nistor în 105 meciuri pentru ”câini”

Clasamentul la ZI din Superliga

Citește și alte știri:

Dan Nistor face parte din „școala veche”: „Cu cel mai mare drag, aș juca doar din trei în trei zile” + Mesaj pentru selecționerul Edward Iordănescu

Scenariul spectaculos cu Mircea Lucescu în Liga 3: „Ar încheia cercul și cariera într-un mod prodigios”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  05 Noiembrie 2023, 19:56

Toti spera ca noul stadion va rezolva. Ce va rezolva? Daca joaca pe Arena Nationala tusesc? Stadionul ii impiedica sa faca un lot serios?

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  04 Noiembrie 2023, 12:55

Bai Nistore tu stii cu varza ...dar nu prea te duce capul ... Tu nu vezi in ce hal joaca Dinamo cu Burca antrenor ?? Asta daca il duci la City in locul lui Guardiola in 10 etape duce City pe ultimul loc ..Bai Nistore ca sa vezi cat este de slab Burca ...cauta in toata istoria lui Dinamo si vezi ce antrenor a fost atat de slab ..in 14 meciuri sau 15 cu cele din cupa ..are 2 victorii norocoase , smulse in ultimul minut !! ATAT ...asta este performanta lui Burca ...nu te pune nimeni sa joci fara varf sa joci cu un fundas de 1 metru ...sa joci cu 4 fundasi centrali ... vezi-ti de clujul tau ..ca tot in play out o sa joci !

lama
lama  •  04 Noiembrie 2023, 12:01

Respect, Dan Nistor!Avem nevoie de tine!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează