FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 4-1

Dan Nistor, ironic: „Cred că ne-am speriat de fanii lor, nu ne-a ieșit nimic!”

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Dan Nistor, mijlocașul oltenilor, se aștepta la mai mulți fani pe Arena Națională. +35   FOTO
FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Dan Nistor, mijlocașul oltenilor, se aștepta la mai mulți fani pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2021 23:25 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 00:48

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Dan Nistor, mijlocașul oltenilor, se aștepta la mai mulți fani pe Arena Națională.

Toate detaliile despre FCSB - CSU Craiova, AICI!

Programul + rezultatele rundei #2 din Liga 1

FCSB - Universitatea Craiova. Dan Nistor: „Mă simt bine în spatele vârfului”

N-a funcționat nimic. Ne-au dominat, au fost mai buni și au meritat victoria. Din păcate, n-am fost noi în seara asta. Este un eșec și trebuie să-l tratăm ca atare. De mâine ne pregătim de meciul cu Laci. Nu putem să găsim scuze. E foarte important meciul de joi. 

Eu mă simt bine în spatele vârfului. Îmi doresc să fi fost doar un accident, vedem pe viitor. Poate și suporterii au fost prea mulți și unii dintre noi s-au speriat. Ținând cont că e un derby, m-aș fi așteptat să vină mai mulți totuși”, a declarat Nistor la Telekom Sport.

10.123 de spectatoriau fost prezenți pe Arena Națională

Am avut lângă noi mai mulți suporteri decât la jocul din Conference. Mă bucur că am reușit să câștigăm la câteva goluri diferență. 

Cunoșteam deja mulți jucători și m-am integrat foarte bine. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine și să câștig titlul cu această echipă frumoasă 
Andrei Cordea, mijlocaș FCSB

Cele mai tari imagini din partida FCSB - CS Universitatea Craiova:

Darius Olaru și Iulian Cristea
Dragoș Bon
+31 FOTO

Peluza Nord, din nou alături de FCSB:

Clasamentul actualizat din Liga 1

Citește mai multe știri despre întâlnirea FCSB - Universitatea Craiova:

GOLAZO! Moruțan a marcat golul începutului de sezon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
george.br
george.br  •  26 Iulie 2021, 13:57
Postat de jony_10 pe 26 Iulie 2021, 13:23

Sunteți chiori sau orbi? Cate echipe mai aduc atâția fani în deplasare? Aseară am avut o galerie numeroasa păcat ca echipa nu s - a ridicat la același nivel.

La care meci si la care echipa te referi flacaule?

jony_10
jony_10  •  26 Iulie 2021, 13:23

Sunteți chiori sau orbi? Cate echipe mai aduc atâția fani în deplasare? Aseară am avut o galerie numeroasa păcat ca echipa nu s - a ridicat la același nivel.

farist
farist  •  26 Iulie 2021, 12:59

Titlu de ***, unde e ironia când ești snopit cu 4-1, în capetele voastre seci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează