FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, MARȚI, 20:00

Dan Nistor îi ia tare pe colegii de la Dinamo: "Își vor da pumni în cap și vor regreta"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 12:04

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a vorbit la conferința de presă de azi despre meciul echipei roș-albe cu CFR Cluj, de marți, și a încercat să-și resusciteze colegii.

"Meciul cu CFR Cluj este capital pentru noi.  Este fosta mea echipă și îi știu secretele. Sper să profităm de asta.

Cu ajutorul lui nea Mircea, sper să ieșim odată din această pasă proastă. Trebuie să muncim mai mult, să ținem capul în pământ și să nu mai zicem că îi batem pe toți, că nu batem pe nimeni!

Înainte de meciul Viitorul, nea Mircea ne-a pus un video la dispoziție cu cei fac cei de la Viitorul. Nu am fost surprinși de adversari, dar nici nu am reușit să punem nimic în practică. Nu știu de ce nu am putut, poate nu am fost concentrați sau am fost neatenți.

Vom vedea în pauza de iarnă cine va rămâne și cine nu. Eu am vorbit cu băieții în vestiar mereu. E destul de grav dacă ai șansa să evoluezi pentru un asemenea club atât de mare și nu profiți. Sper ca cei care vor pleca să-și aducă aminte de vorbele mele. Își vor da cu pumnii în cap și vor regreta foarte mult. Sper să meargă unde le va fi mai bine", a spus Dan Nistor la conferința de presă.

Nistor nu a jucat niciun minut cu Viitorul. El a rămas pe banca de rezerve. 

Citește și: 

Mircea cel rău! Rednic a dat afară azi un jucător de la Dinamo: "A avut destule șanse, uitați câte meciuri a jucat!" + Ultim avertisment pentru vestiar

  • Dinamo - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 20:00. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Decembrie 2018, 22:01

Cred că nu o să pierdem cu CFR, ba chiar e posibil să câștigăm !

905009242959307
Popescu Dan  •  03 Decembrie 2018, 16:37

Ia sa vezi cum ii incurca dinamo pe cfr....si iar isi pune Gigi fularul...

104459837173638
Dinu Stefan  •  03 Decembrie 2018, 14:02

BINEEEE GSP ! MAI DATI-NE CU CAPTAIN NISTOR !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează