FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Critici aprige pentru Dan Nistor după ce mijlocașul s-a plâns de fanii FCSB: „E sensibil... să se uite la ce joacă, este într-o cădere incredibilă!”

Dan Nistor în FCSB - Universitatea Craiova 4-1 // foto: Imago
Dan Nistor în FCSB - Universitatea Craiova 4-1 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 21:11 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 21:30

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu (70 de ani) l-a „sancționat” pe Dan Nistor (33) pentru declarațiile acestuia de la finalul meciului FCSB - Universitatea Craiova 4-1.

„Îmi doresc să fi fost doar un accident, vedem pe viitor. Poate și suporterii au fost prea mulți și unii dintre noi s-au speriat”, a declarat Nistor după înfrângerea usturătoarea de pe Arena Națională.

Declarația nu i-a picat bine lui Ion Crăciunescu, care spune că mijlocașul Craiovei ar trebui să se uite mai degrabă la prestațiile sale decât la suporteri.

Ion Crăciunescu îl „taxează” pe Dan Nistor: „Ce joacă el, joc și eu! Să se uite la el”

„Nistor e și sensibil... ce să mai? Cred că ar trebui să se uite cum joacă el, apoi să se plângă de suporteri. Ce joacă el în ultimul timp joc și eu, să iau mingea de la toți, să dau o pasă de 2 metri, stânga-dreapta.

Nu pot să alerg ca Nistor, dar mă aștept la mai multe de la el. A avut momente foarte bune în fotbal, iar în loc să rămână la acel nivel, este într-o cădere incredibilă, poate nu-și dă seama”, a spus Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Ion Crăciunescu a fost fotbalist: „Am câștigat Cupa României”

Înainte de a deveni un renumit arbitru, Ion Crăciunescu a jucat fotbal la două echipe, Universitatea Craiova (juniori) și Chimia Râmnicu Vâlcea.

„Am câștigat Cupa României cu Chimia Rm. Vâlcea. Eram fundaș dreapta și vreau să vă zic când m-am întors la Craiova de la Vâlcea aveau o generație la tineret... Fii atent aici! Boldici, Negrilă, Ungureanu, Costică Ștefănescu, Donose, Balaci, Cârțu, Cămătaru, Pițurcă! Și eu în echipa asta eram căpitan! Nu că eram cel mai bun, ci doar cel mai în vârstă.

La Craiova, la tineret, am început cu Mitică Dragomir, el era fotbalist bun de tot. Fundaș, cu o viteză și o forță! După m-a luat la Vâlcea. El m-a dus la Vâlcea, el m-a scos din echipă că «trebuie să joace Teleșpan de azi». Așa m-am apucat de arbitraj”, și-a amintit Crăciunescu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, în luna februarie.

Citește mai multe știri din Liga 1:

De la episodul „Poștașul” și până la cele mai aprige mesaje » 35 de imagini spectaculoase din rivalitatea Craiova - Dinamo

Ce l-a surprins pe Aurel Beldeanu la schimbarea de antrenor de la Craiova: „Cu el nu luau 4 goluri de la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  27 Iulie 2021, 04:45

In ceea ce priveste Dan Nistor, aveti dreptate mie la suta. Din totdeauna, Nistor n-a fost altceva decat un jucator bun, talentat, dar inconstant si, mai ales, cu o gandire inceata.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  26 Iulie 2021, 23:49

Neica Ioane, mai uita-te prin caietele de notite, ca memoria e o hoata, te insala una-doua. Stefanescu n-a fost niciodata la tineretul Craiovei si cred ca nici Camataru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează