FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DAN NISTOR LA CRAIOVA // Vine potopul? 4 întrebări FUNDAMENTALE la Dinamo: ce face, mai exact, Prunea acolo? + Gata, Dinamo e o echipă mică?

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 17:58

Dan Nistor (31 de ani), căpitanul și cel mai bun jucător de la Dinamo, pleacă la Craiova pentru 260.000 de euro. Transferul mijlocașului poate instaura haosul la echipa lui Dusan Uhrin.

Fără Nistor, responsabil cu 4 goluri și 10 pase de gol în 16 meciuri jucate, Dinamo riscă să se afunde într-o criză și mai mare. 

Iată 4 întrebări MARI după acest transfer:

1. Ce face, mai exact, Florin Prunea la Dinamo? Război cu Bălănescu-Negoiță?

Cu mine, Florin Prunea, nu a discutat nimeni despre o plecare a lui Dan Nistor de la Dinamo. Sunaţi la domnul Negoiţă, bănuiesc că vă răspunde. 300.000? Este o sumă penibilă! Jenantă! Un jucător ca el nu poate costa atât de puţin. Din punctul meu de vedere, Nistor e netrasferabil”, spunea Prunea când a auzit prima dată de varianta plecării lui Dan. 

Suma a scăzut la 260.000 de euro și, probabil, Prunea este și mai deranjat. Președintele „câinilor” a fost ignorat de Negoiță și Bălănescu, iar relațiile dintre cei trei par tot mai reci. Astfel, așa cum GSP.RO a mai scris, sunt șanse mari ca următorul care pleacă din „Ștefan cel Mare” va fi Prunea.

1452 de minutea jucat Nistor pentru Dinamo în Liga 1, în 16 meciuri

2. Și de partea cui sunt fanii?

Fanii lui Dinamo sunt tot mai deranjați de conducere, după anii de rezultate slabe și lipsa investițiilor. Acum, suporterii par tot nervoși. Aceștia au postat mesaje și comunicate dure către patronul Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu, secretarul general. Plecarea lui Nistor e picătura care umple paharul.

Chiar dacă Nistor s-a certat cu unii dintre suporteri, era cel mai apreciat jucător de către galerie și cel în care fanii își puneau speranțele meci de meci. Cel mai probabil, de acum înainte, fanii vor fi și mai vehemenți la adresa conducerii, la fiecare meci, iar asta poate afecta și jocul echipei.

3. Cine rămâne „creierul?”

Fără Nistor, Dinamo ar pierdută în josul clasamentului! Dan a tras echipa după el, a fost decisiv în multe momente și schimbat jocul în multe momente.

10 pase de golși 4 goluri are Nistor în 16 meciuri

Acum, Dusan Uhrin jr. trebuie să-i găsească un înlocuitor lui Nistor! Și nu-i va fi ușor deloc. „Sunt gata să pregătesc alt jucător. Poate vom juca alt sistem! În plus, îl avem pe Diego Fabbrini, care este de asemenea un jucător bun pentru această poziție și vom încerca să găsim încă unul”, spunea Uhrin înainte de Crăciun. 

Este Fabbrini gata să fie noul „creier” de la Dinamo? Italianul este singurul mijlocaș cu valențe ofensive din lot, dar până acum a dezamăgit. În 5 meciuri jucate pentru Dinamo, acesta nu a făcut nimic notabil și prezența lui nu s-a simțit în joc. Rămâne de văzut dacă în partea a doua lucrurile se vor schimba.

4. E Dinamo o echipă mică?

Ce mai reprezintă Dinamo în fotbalul românesc după plecarea lui Nistor? Încă o dată, echipa alb-roșie. după vânzarea lui Gnohere la FCSB, pentru 275.000 de euro, Dinamo își pierde pe bani puțini cel mai bun jucători. Și-l cedează unei rivale.

Astfel, Dinamo arată încă o dată că este o echipă tot mai mică, care-și vinde jucătorii pe mai puțini bani decât o fac alte formații, precum FC Botoșani sau Gaz Metan. Alte cluburi pot profita de această imagine și pot încerca să mai ia alți jucători ai „câinilor”.

Citește și:

Dan Nistor la CS Universitatea Craiova! Cu ce sumă l-au ademenit oltenii pe căpitanul lui Dinamo + cât câștigă „câinii” din această afacere

EXCLUSIV Mattia Montini, la Craiova? După Dan Nistor, un alt dinamovist ar putea lua calea Băniei!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
147259629210475
Valentin Onea  •  06 Ianuarie 2020, 08:57

Am asistat aseara la o emisiune tv de sport, in care au fost sunati si intervievati doi presedinti de club, doi oameni de fotbal cu certificate de MARI FOTBALISTI, respectiv Sorin Cirtu si Florin Prunea. Personal nu am crezut vreodata ca cei doi, ca si multi altii din fotbalul romanesc, ajung sa se complaca in asemenea situatii penibile. Cum adica tu, presedinte de club sa nu sti ce se intimpla in club si sa afli de la tv ?, Cum adica, " n-am participat, n-am fost, nu m-a intrebat, nu stiu " ? Domnilor ati fost doi - ma repet, si nu cred ca gresesc - MARI FOTBALISTI , iubiti de catre suporteri, doi internationali care ati participat la campionate europene si mondiale, nu inteleg cum puteti accepta sa fi-ti paratrasnet sau paravanul unor neica nimeni zisi patroni ? Oricit ai iubi clubul , exista totusi o limita, mai ales ca nu sinteti muritori de foame.

creeperno999
creeperno999  •  05 Ianuarie 2020, 23:27

Vai si amar

chernomor
chernomor  •  05 Ianuarie 2020, 20:25
Postat de johnwick pe 05 Ianuarie 2020, 20:08

anul viitor e anul retrogradarii pentru rinamu

Ce bine că anul acesta vin deciziile finale în procesele intentate de Steaua impostorilor FîCîSîBî-isti. Băi Laslas, Fotbal Club FCSB nu va mai exista anul viitor!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează