FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Mattia Montini, la Craiova? După Dan Nistor, un alt dinamovist ar putea lua calea Băniei!

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 16:58

CS Universitatea Craiova l-a transferat pe Dan Nistor (31 de ani) de la Dinamo, însă oltenii au mai avut un nume din curtea „câinilor” pe listă. Este vorba despre atacantul Mattia Montini. 

Italianul de 27 de ani reprezenta unul dintre jucătorii aflați pe lista antrenorului Victor Pițurcă, cel care sâmbătă și-a dat demisia din funcția de antrenor al alb-albaștrilor. 

Rămâne de văzut dacă Montini se va afla și în vizorul noului antrenor al Craiovei. Șansele unei mutări în Bănie sunt mici, dar rămân însă deschise, mai ales în contextul crizei de la Dinamo, unde numeroși jucători ar putea părăsi „haita” în perioada următoare din cauza acutelor probleme financiare cu care se confruntă clubul. 

În ultimele luni, Montini ajunsese rezervă la Dinamo, după ce vârful a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu echipa din „Ștefan cel Mare”.  

EXCLUSIV Mattia Montini, la Craiova? După Dan Nistor, un alt dinamovist ar putea lua calea Băniei!

Mattia Montini evoluează pentru Dinamo din toamna lui 2018, acesta fiind adus la echipă de Mircea Rednic. În tricoul roș-albilor, italianul a reușit 17 goluri în 39 de partide. 

13 goluria marcat Montini în anul calendaristic 2019, locul 2 în Liga 1, după Florinel Coman

Lista lui Pițurcă 

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia listei pe care Pițurcă i-a dat-o lui Rotaru. Astfel, pe listă se aflau numele jucătorilor Dan Nistor (31 de ani, mijlocaș central), Mattia Montini (27 de ani, atacant), Valerică Găman (30 de ani, fundaș central), Boubacar Fofana (30 de ani, mijlocaș central) și Gabi Tamaș (36 de ani, fundaș central).  Detalii, AICI!

Vezi și: 

EXCLUSIV Lista lui Pițurcă! Care erau cei 5 jucători doriți de antrenor la CS Universitatea Craiova + Un alt dinamovist ar putea ajunge în Bănie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
adrian008
adrian008  •  06 Ianuarie 2020, 07:51

Lista lui Piturca cuprinde numai jucatori in prima tinerete :))))) Invechit.Fotbalul e afacere asta nu a inteles invechitul asta.Ce mai poti vinde din ei?Si sunt si scumpi cred

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  05 Ianuarie 2020, 23:55

acum ceva ani dinamo cumara tot ce e mai bun de la Craiova si acum sa intors roata si Craiova cumpara tot de la dinamo =))

creeperno999
creeperno999  •  05 Ianuarie 2020, 23:33

A fost praf sezonul asta asa ca no sami lipseasca

Vezi toate comentariile (25)
Comentează