FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Lista lui Pițurcă! Care erau cei 5 jucători doriți de antrenor la CS Universitatea Craiova + Un alt dinamovist ar putea ajunge în Bănie

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 16:34

Victor Pițurcă a plecat de la CS Universitatea Craiova în urma unei discuții cu patronul Mihai Rotaru, care n-a acceptat să aducă jucătorii pe care-i voia antrenorul în această iarnă. 

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia listei pe care Pițurcă i-a dat-o lui Rotaru. Astfel, pe listă se aflau numele jucătorilor Dan Nistor (31 de ani, mijlocaș central), Mattia Montini (27 de ani, atacant), Valerică Găman (30 de ani, fundaș central), Boubacar Fofana (30 de ani, mijlocaș central) și Gabi Tamaș (36 de ani, fundaș central). 

Transferul lui Nistor căzuse ieri, iar Pițurcă a decis să plece de la echipă. La o zi distanță, Nistor a semnat cu oltenii și se va alătura lotului condus acum de Corneliu Papură. (Detalii AICI!)

Montini, Găman și Fofana au șanse minime să ajungă la Craiova. În schimb, Tamaș ar putea semna cu oltenii la schimb cu Alexandru Ioniță, care ar trebui să ajungă la Astra. Cei doi ar semna sub formă de împrumut pe 6 luni. 

Vezi și:

BREAKING NEWS Dan Nistor la Craiova! Cu ce sumă l-au ademenit oltenii pe căpitanul lui Dinamo + cât câștigă „câinii” din această afacere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
anonim91
anonim91  •  06 Ianuarie 2020, 02:52

Am întrat și eu în posesia unei alte liste a lui Piturca. Asta era scrisa pe o foaie de agenda mototolita. Pe primul loc era Cociș, pe locul doi era Bănel și pe trei Șoavă. Mai era și unu Messi pe lista.

mihai1186
mihai1186  •  05 Ianuarie 2020, 21:20

Tamas si cu sticla era mai bun fundasii actuali :)

nikomunie
nikomunie  •  05 Ianuarie 2020, 19:26
Postat de demolarii pe 05 Ianuarie 2020, 17:50

Pițurcă a plecat pentru ca nu i s-a permis să joace pe bune cu Fcsb si sateliții. Pentru cei care au uitat, Pițurcă s-a certat cu Becali DOAR după ce Gigi l-a convins să depună mărturie în favoarea lui in cazul "Valiza" ca apoi, recunoscând că e vinovat, sa-l puna pe Pițurcă in situatia de a fi condamnat pentru mărturie mincinoasă.....Cam acesta ar fi motivul pentru care Pițurcă dorea foarte mult sa castige campionatul, o mica revansa pentru Gigi. Jucând de 4 ori cu Fcsb putea realiza acest obiectiv, doar dacă câștigă cu această, dar patronul de la Clona Sportivă din Craiova, cu excepția zilei cand a murit Balaci, a cam stat sa piardă cu Fcsb, si din cand in cand un egal( cand vrea stapanul) ......cum sa iei campionatul cu -6 puncte?

Da mimamo?unde e mimamo?parca in play out era mai ieftin....stai on play out baiete.botosaniul va manca si Tu vorbesti de csu?sau de fcsb?Pai rivalii Tai sunt fcv ;osk si AIA cu nume nemtesc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează