FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA 2-1

CRAIOVA - ASTRA 2-1. Dan Nistor și Nicușor Bancu, afectați de lipsa suporterilor: „Dacă se putea, stadionul era plin. Uitau toți de COVID”

Craiova - Astra, 2-1 // foto: Facebook @ Universitatea Craiova +17   FOTO
Craiova - Astra, 2-1 // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 22:02 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 22:40

Dan Nistor (32 de ani) și Nicușor Bancu (27) au resimțit absența spectatorilor în timpul meciului Craiova - Astra, scor 2-1

Mijlocașul oltenilor nu înțelege de ce spectatorilor nu le este permis pe stadioane, deși participarea la spectacole și evenimente culturale organizate în aer liber cu maximum 500 de spectatori este permisă.

„Ar trebui să se joace măcar cu 25% din stadion. E un stadion foarte mare, ar putea să așeze suporterii la distanță”, a declarat Nistor pentru Look Sport. „Plecăm cu un dezavantaj, nu avem suporterii alături de noi. Din păcate, așa s-a decis, trebuie să mergem mai departe și să continuăm pe această linie”, a continuat Nistor.

Aportul suporterilor i-a lipsit și fundașului stânga Nicușor Bancu, care este sigur că fanii Craiovei ar fi luat cu asalt stadionul dacă le-ar fi fost permis accesul.

„Ne este foarte greu să nu avem suporterii alături de noi. Dacă se putea juca cu spectatori, cred că stadionul era plin. Uitau toți de COVID-19. Dacă vrem să câștigăm campionatul, avem nevoie de suporteri”, a spus Bancu, la finalul partidei.

„Aș fi vrut să fie stadionul plin, era mult mai frumos” - Vasile Maftei, antrenor secund Astra

„A fost un meci pe care l-am avut în mână. Păcat că n-am plecat cu punct sau puncte. Am simțit lipsa ritmului de joc la Craiova și schimbarea antrenorului"
David Lazar, portar Astra

„De ce să nu fie spectatori, la 2-3 metri unii de ceilalți? Cu mănuși, cu măști. Vorbesc de 6.000 de abonați care și-au plătit dreptul de a veni la meci, nu de galerii” - Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Craiova - Astra, 2-1

  • Au marcat: E. Koljic '60, '90+1 / Baicu '71

Oltenii s-au impus grație unei „duble” a vârfului Elvir Koljic, 24 de ani, care a punctat după ce a primit două pase de gol geniale: mai întâi din partea lui Cicâldău, apoi de la Bairam. De cealaltă parte, giurgiuvenii au înscris prin tânărul Raoul Baicu, care l-a depășit cu ușurință pe Bancu și a șutat violent din interiorul careului.

+13 FOTO

FOTO: facebook.com/UCVOficial

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Cornel Șfaițer, manager la Sepsi și membru DDB, acuză: „E cusută cu ață albă. Mi se par chestiuni făcute pe sub ușă!”

Ruben Albes, prezentat oficial la Hermannstadt: „Am ales acest club datorită proiectului. Am vorbit cu o persoană din agenția lui Rivaldo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  20 Iunie 2020, 11:57

Important pt federatii,conducatori si presa,este sa mearga pariurile,nu sa te simti tu fotbalist...

vladutz13
vladutz13  •  20 Iunie 2020, 10:36

Am ajuns sa punem pe prima pagina declaratii ale lui Nistor? Acest *** al fotbalului romanesc??? Sunt niste inconstienti. Nu ar trebui deja sa stie toata lumea ce a patit orasul Bergamo din caua meciului Atalantei din CL?? Hai ca poate intelegeam daca nr. de cazuri era extrem de mic si in scadere dar e fix invers... De exemplu spitalul Victor Babes din Bucuresti e la capacitate maxima de ieri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  20 Iunie 2020, 09:54

Cu sau fara astia doi nu fac fata la craiova. Par din alt timp !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează