FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Dan Petrescu a luat foc după oferta FCSB-ului pentru Qaka + Ce spune despre decizia privind numele Steaua

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2018 18:22

Aflat în fața unui meci decisiv împotriva Craiovei, sâmbătă, de la 20:45, Dan Petrescu acuză FCSB-ul de intimidiare după oferta înaintată pentru jucătorul ieșean Kamer Qaka.

În ciuda faptului că CSU are un singur punct și zero goluri marcate în deplasare în acest play-off, tehnicianul „feroviarilor” se teme de o revenire a trupei lui Mangia în Gruia.

La câteva ore după ce Flavius Stoican a dezvăluit că FCSB a trimis o ofertă oficială pentru Kamer Qaka, Petrescu este convins că această mișcare face parte din strategia roș-albastrilor de a distrage atenția jucătorilor importanți înaintea meciului direct.

"Tot timpul când joacă împotriva unei echipe, FCSB cumpără. Tot eu sunt cel care plânge, care se vaită, dar cam asta s-a întâmplat tot play-off-ul până acum. 100% vor oferta jucători și de la Craiova, și pe Băluță, și pe Mitriță, și pe antrenor și pe suporteri, apoi la Ovidiu vor veni alte oferte, dacă va mai conta. Nu a fost o surpriză pentru mine!”, a adăugat Petrescu.

"Visul meu a fost să antrenez naționala"

Deranjat de speculațiile privind viitorul său pe banca CFR-ului, „Bursucul” a dezvăluit alegerea dificilă pe care a făcut-o la începutul sezonului, dezmințind zvonul conform căruia ar fi semnat un contract cu o echipă din Superliga Chineză.

„Cred că voi (n.r. jurnaliștii) l-ați semnat, eu n-aș avea cum să semnez cu altă echipă atâta timp cât mai am contract un an și 1 lună cu CFR. E imposibil să semnez cu altă echipă. Pe mine mă deranjează faptul că nimeni nu a subliniat ce înțelegere am avut la start, faptul că visul meu a fost și este să antrenez echipa națională, iar dacă mi-aș fi dorit, cred că ajungeam la un acord cu Federația.

Dar mi-am dorit să rămân aici, sacrificiu mai mare decât să rămân la CFR atunci când ți se ivește ocazia să antrenezi naționala nu cred că există. Sunt mândru de jucătorii mei, de ce am făcut la Cluj, dar atâtea speculații negative mă afectează.
CFR n-a primit cadou nici măcar un corner, nici măcar un aut în 7 meciuri din play-off, este ceva incredibil!", a mai spus antrenorul lui CFR.

Aflând la cald de hotărârea ÎCCJ, în urma căreia Becali a pierdut definitiv dreptul de a folosi marca Steaua, Dan Petrescu a surprins: "Dacă joacă cu același patron, cu aceiași jucători, eu cred că este clar care echipă este Steaua".

„N-a fost deloc o săptămână ușoară, personal nu m-am simțit bine, am și răcit, cred că este și pe fondul stresului. A fost greu și pentru băieți, sper din tot sufletul că își vor reveni pentru meciul cu Craiova, care va fi cel puțin la fel de greu precum cel cu FCSB. Trebuie să credem în continuare, vom avea ședințe și astăzi, voi încerca să le ridic moralul. Dacă vom câștiga, vom fi cel puțin două zile pe primul loc și presiunea va trece din nou pe FCSB.

În cele trei deplasări avute recent meritam maximul de 9 puncte, la Viitorul am câștigat, la Iași ne-a egalat arbitrul, iar Steaua ne-a egalat în prelungiri, la singurul șut pe poartă. Craiova, atâta timp cât mai păstrează încă șanse matematice, se va lupta până la capăt, eu sunt convins că încă mai speră la locul 1 sau 2, altfel ar veni la Cluj în vacanță”
Dan Petrescu

Citește și: EXCLUSIV // FCSB nu e Steaua! Gigi Becali a pierdut definitiv numele Steaua

Colonelul Petrea, după victoria în fața lui Becali: "N-am avut emoții" + Ce se întâmplă cu Talpan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
valiza.epo
valiza.epo  •  05 Mai 2018, 08:37

A luat foc?!? Mie mi s-a parut foarte calm Dan Petrescu atunci cand a spus aceste adevaruri despre echipa lui Becali. Numai un orb nu vede ca ploile sunt aranjate inca de asta vara!! Sa speram ca se va sesiza cineva de faptul ca FCSB nu are CIS! Ca, legal, nu exista!!

mannecken
mannecken  •  04 Mai 2018, 23:58

De la ce dezastru l-a scapat pe Andone? Pai el l-a suspendat pe viata pe A done dupa ce l-a sfidat dupa meciul cu Steaua. Lacatus l-a convins pe Valentin sa-l ierte si asa a primit doar trei luni de suspendare. Despre ce vorbesti tu????

patrutreitrei
patrutreitrei  •  04 Mai 2018, 22:47

La ce joacă CFR la momentul actual, nu îmi închipui, că cineva l-ar dori pe Dan Petrescu selecționer. Cel mult, fanii clujeni, că nu mai știu săracii cum să scape de el :)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează