FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV // FCSB nu e Steaua! Gigi Becali a pierdut definitiv numele Steaua

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2018 15:23

Recursul intentat de Gigi Becali pentru recuperarea numelui Steaua a fost respins DEFINITIV de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție.

"S-a respins ca nefondat recursul intentat de pârâtul Fotbal Club FCSB SA", conform deciziei de la Înalta Curte, publicată în EXCLUSIVITATE de GSP.

PRACTIC: rămâne în vigoare decizia din decembrie 2016, când Becali a pierdut definitiv posibilitatea de a folosi numele Steaua!

SC FC Steaua București SA, echipa finanţată de George Becali, a pierdut pe 21 decembrie 2016 litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi nu mai avea dreptul să folosească numele.

Sigla fusese deja pierdută irevocabil în decembrie 2014. Sigla și numele Steaua compun marca Steaua.

E ruinată FCSB pe 9 mai?

Clubul Sportiv al Armatei cere 37 milioane de euro prejudiciu de folosire a mărcii de către Becali. Cazul se judecă pe 9 mai.

Mai urmează să fie un deschis un proces privind întrebarea importantă: ce echipă are palmaresul, între CSA Steaua și FCSB?

Prima reacție a lui Talpan

"Da, e adevărat. Am câştigat definitiv şi la Înalta Curte. Pot să vă spun că marca şi numele Steaua sunt definitiv ale Armatei. Am demonstrat în toate instanţele că acestea au aparţinut şi aparţin CSA Steaua şi Gigi Becali le-a folosit abuziv", a confirmat Florin Talpan pentru Prosport.

Ce echipă susții după decizia de astăzi?

FCSB
CSA Steaua

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (570)
1981901962073799
Alex Chirita  •  07 Mai 2018, 01:12

luker tata, daca pentru tine sa fii fan o echipa inseamna sa migrezi ca nomadul din stanga in dreapta in functie de ce patron e la echipa, atunci te rog eu mergi pe canalul de cartoon network e mai incolo, ai gresit pagina. Fotbalul te depaseste. Nu ne trebuie alternativa , ne trebuie sa vedem fotbal , nu *** care il distrug , aka Talpan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1981901962073799
Alex Chirita  •  07 Mai 2018, 01:10

*** *** lui ***. A demonstrat ca este un *** al societatii Romane inca o data. Distruge fotbalul romanesc. Unde ai fost ba smecherul lui peste timp de 13 ani. Te-a durut la basca , Steaua nu mai aducea bani, nu. Te-ai intorc acum ca merge treaba. Pretenas, ma doare la oute... Pentru mine FCSB este Steaua pentru toata viata, oricum o vei numi tu ba PSD-ist ***. *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1452532431523867
Teodor Olmazu  •  05 Mai 2018, 19:15

FCSB este FCSB! Are patronul ei, suporterii ei si rezultatele ei care nu pot fi sterse, indiferent de ce vrea Talpan!

Vezi toate comentariile (570)
Comentează