FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Dan Petrescu a plecat spre Turcia pentru negocierile finale cu Kayserispor

Dan Petrescu are șanse mari s-o preia pe Kayserispor. foto: Guliver/Getty Images
Dan Petrescu are șanse mari s-o preia pe Kayserispor. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 19:27 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 19:45

Dan Petrescu (53 de ani) a negociat intens cu Kayserispor în ultimele zile. După 24 de ore de impas, se pare că tehnicianul român va semna în cele din urmă cu penultima clasată din Turcia.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Dan Petrescu a plecat în urmă cu scurt timp de la Dubai, destinația fiind Kayseri. Dacă nimic neprevăzut nu se întâmplă, „Bursucul” va deveni noul antrenor al formației la care evoluează Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Denis Alibec. În următoarele ore, tehnicianul care a câștigat titlul în ultimii 3 ani cu CFR Cluj va purta negocierile finale cu șefii lui Kayserispor. 

Petrescu se pregătește pentru prima sa experiență turcească. De-a lungul carierei, Petrescu le-a antrenat din postură de „principal” pe Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai, Guangzhou Hengfeng și CFR Cluj.

Dan Petrescu ar da lovitura la Kayserispor

GSP.ro a obținut toate detaliile contractului dintre „Bursuc” și echipa la care activează românii Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Denis Alibec. Înțelegerea se întinde pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Până la finalul actualului an competițional, Petrescu va încasa 400.000 de euro din salarii (50.000/lună), plus 100.000 la semnătură. Vezi AICI toate bonusurile!

VIDEO Andrei Burcă vorbește despre Dan Petrescu și cum este el ca antrenor: „Cuvântul ”perfecționist” este cel care îl descrie perfect”

Citește și alte știri despre Dan Petrescu: 

UPDATE EXCLUSIV Ultimele detalii de la negocierile Dan Petrescu - Kayserispor! Ce decizie se pregătește să ia antrenorul

Dan Petrescu l-a sunat pe Marius Șumudică » Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit dialogul: „Era în Dubai”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
submarina
submarina  •  07 Ianuarie 2021, 21:42

Kayserispor va fi a 13-a echipă care va fi antrenată de SuperDan. Sper să nu fie cu ghinion. Succes.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează