FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, deranjat la conferința dinaintea meciului de la Arad: „Pui întrebarea asta ca să faci polemică? Totul are o limită!”

Dan Petrescu a răbufnit la conferința de presă
Dan Petrescu a răbufnit la conferința de presă

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 19:51 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 21:12

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei României, CFR Cluj, s-a enervat la conferința de presă de înaintea meciului pe care ardelenii îl vor disputa luni seară, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 13 din SuperLgă.

„Bursucul” a fost vizibil iritat de o întrebare venită din partea unui jurnalist, în legătură cu o posibilă nouă victorie cu scorul de 1-0 obținută de „feroviari”.

Gică Hagi a izbucnit la adresa propriului staff: „Sunt nervos, e o greșeală foarte mare! Să mi se spună că poate juca și apoi să văd asta?!”
SEPSI - FARUL 0-1
Gică Hagi a izbucnit la adresa propriului staff: „Sunt nervos, e o greșeală foarte mare! Să mi se spună că poate juca și apoi să văd asta?!”

Dan Petrescu: „Pui întrebarea asta ca să faci polemică?”

„Ce întrebare e asta? Nu sunt prea bine, nu mă mai întrebați de-astea!

7-0 vreau să bat! Cu 7-0 sunt mulțumit. Pui întrebarea asta ca să faci polemică? Întrebarea e făcută în așa fel încât să creeze polemică. 

Întreabă orice antrenor dacă vrea să bată cu 1-0. Eu sunt băiat respectuos, dar totul are o limită. Nici nu mai răspund la întrebări de-astea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă. 

VIDEO. Dragomir intervine în viesparul de la CFR Cluj și sare la gâtul șefilor campioanei: „Îl critică unii pe Dan Petrescu...a făcut din rahat bici!”

Citește și alte articole:

Gigi Becali își atacă preferatul! Măsură drastică luată împotriva lui Octavian Popescu: „Brambureala de la el a plecat”

Ilie Dumitrescu a numit cei 2 fotbaliști în fața cărora „nu va ridica niciodată ochii”: „Indiferent de context, pot să spună ce vor despre mine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gimiskutze
gimiskutze  •  10 Octombrie 2022, 14:15

e greu sa fii ziarist in ziua de azi!

rav410wrc
rav410wrc  •  10 Octombrie 2022, 12:55

"De la Dunare la Sena, din Carpati la Pirinei, Toti utistii se aduna, sa vada un meci si ei. Toti iau mingea si-o incerca si o joaca armonios, Numai unul sta pe banca si suspina dureros. E Petschovski fotbalistul, ce-ti incanta inima, Tot Aradul il admira, impreuna cu UTA!" Aradul ii ureaza "bun venit" lui Dan Penalty ;)) Forza UTA !!

johny2003
johny2003  •  10 Octombrie 2022, 00:46

Corect! SuperDan are din nou dreptate! *** "***", ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează