FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ

Dan Petrescu a revenit azi pe banca lui CFR Cluj, într-un amical cu Gaz Metan, și a uluit la final: „N-am înțeles ce caut aici”

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 19:33

Dan Petrescu a revenit astăzi pe banca lui CFR Cluj într-un meci amical cu Gaz Metan, încheiat 0-0. Tehnicianul a surprins la interviurile de după meci, mărturisind că n-a înțeles ardoarea cu care șefii lui CFR Cluj l-au dorit înapoi în Gruia, în condițiile în care echipa mergea bine în Liga 1. 

„Am revenit după mult timp, după 9 luni şi nu am vrut să pun prea multă presiune pe jucători. Să îi las să se bucure de fotbal, mai ales că era un meci amical şi am fost foarte mulţumit de atitudine, de aia nici nu prea m-am implicat prea mult.

Nu mă aşteptam să fie un meci atât de bun din punct de vedere fizic. Agresivitate maximă. Cei de la Mediaş au jucat cu pasiune. Voiau să câştige neapărat astăzi. Din ce am înţeles, primeau şi o primă dacă se impuneau”, a declarat Dan Petrescu, conform TV Telekom Sport. 

Tehnicianul a oferit declarațiile zilei apoi: „N-o să-mi fie uşor în acest moment să gestionez acest lucru, dar presiunea toată 100% va fi pe mine acum, pentru că am venit într-un moment în care echipa e pe locul 1, are 4 puncte şi 5 puncte faţă de locurile 2 şi 3. Şi chiar nu am înţeles la un moment dat ce caut eu aici, pentru că echipa era... Au fost atâtea insistenţe din partea conducătorilor că mi-a fost foarte greu să refuz şi faptul că aş putea să joc în cupele europene din nou m-a motivat foarte mult.

Ştiam grupul, ştiam clubul. Şi dorinţa pe care au manifestat-o venind după mine în Dubai, eram în vacanţă, aveam 4 zile libere din China şi m-am trezit cu conducătorii clubului la mine acasă în Dubai, a fost foarte greu pentru mine, că şi acolo eram foarte bine, mă înţelegeam excelent cu patronul, cu jucătorii şi n-a fost o decizie uşoară”.

Dan Petrescu l-a lăudat pe predecesorul său: „Minteuan a făcut o treabă extraordinară, cinci victorii, cred că nici un interimar n-a reuşit aşa ceva, poate numai Solskjaer să fi făcut ceva de genul ăsta. Ceva de vis!”.

Gaz Metan - CFR Cluj 0-0

Echipele de start

Gaz Metan: Batista - V. Crețu (cpt.), I. Larie, Micael, Bușu - L. Aurelio, Ivanov - Mailat, Caiado, Ely - Rondon

CFR Cluj: Jesus - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora (cpt.) - Hoban, Djokovic - Ioniță, Moutinho, Păun - Omrani

Citește și:

Giovani Becali ironizează sumele din transferul lui Stanciu: „Mai făceam și eu așa! Mă suna Ilie Dumitrescu: «Bagă mai mult ca să audă Dan Petrescu, să-l oftic, că am mai mult»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
gazistu
gazistu  •  25 Martie 2019, 16:06

Nu mai fiti invidiosi, ca CFR, spre deosebire de alte echipe, chiar "se ia la tranta" cu echipele din Europa... Cu Dudelange a fost in accident. tin minte meciurile CfR ului in grpupele Ch L, cand chiar jucau, si chinuiau echipe cu bugete astronomice!!

daniaania
daniaania  •  25 Martie 2019, 14:04

Cu siguranta va castiga campionatul, stie jucatorii bine. A fost adus pt asta si pentru EL, in care va merge in grupe cu siguranta. Asta isi doreste si el. Frustratii incep sa scrie aiurea de ciuda.

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  25 Martie 2019, 12:32

Fara Tucudean o sa le fie greu,mai ales ca singura partitura pe care o stie Petrescu este una defensiva.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează