FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu susține că ultimul transfer de la CFR Cluj s-a făcut peste capul lui: „Cred că nu înțelegeți ce vă spun!? Altă întrebare!”

Dan Petrescu (54 de ani) nu ar fi vrut ca Adrian Păun (27 de ani) să plece în Israel, la Hapoel Beer Sheva.
Dan Petrescu (54 de ani) nu ar fi vrut ca Adrian Păun (27 de ani) să plece în Israel, la Hapoel Beer Sheva.

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 18:21 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 18:52

Dan Petrescu (54 de ani) nu ar fi vrut ca Adrian Păun (27 de ani) să plece în Israel, la Hapoel Beer Sheva. Antrenorul campioanei se plânge de problemele de lot înaintea meciurilor cu Petrolul, din Liga 1, și Slavia Praga, din Conference League. 

  • CFR Cluj - Petrolul, în Liga 1, se joacă sâmbătă, de la ora 21:30. Meciul cu Slavia Praga, din grupa de Conference League, este programat joi, de la ora 22:00.

Dan Petrescu nu a fost de acord cu plecarea lui Păun în Israel, dar spune că decizia a aparținut clubului și fotbalistului. Antrenorul campioanei nu îi va putea folosi în perioada următoare pe Andrei Burcă, accidentat în meciul Bosnia - România, și pe închizătorul Mihai Bordeianu

Ce s-a întâmplat azi la clubul aflat pe marginea prăpastiei: „Îi anunț pe cei care mă înjură”
ANUNȚ
Ce s-a întâmplat azi la clubul aflat pe marginea prăpastiei: „Îi anunț pe cei care mă înjură”

Dan Petrescu, conferință înainte de CFR Cluj - Petrolul 

„Nu cred că vor fi două echipe diferite cu Petrolul și Slavia, avem 5 zile distanță, sâmbătă și joi. E greu să facem două echipe. Trei jucători importanți nu sunt apți. Burcă și Bordeianu sunt accidentați, iar Păun a plecat în Israel. Nu mai avem atât de multe soluții. 

Singurul lucru care mă deranjează e că nu jucăm acasă (gazonul arenei „Dr. Constantin Rădulescu” se schimbă). Mereu am avut o forță deosebită aici. Era obligatoriu însă să schimbăm gazonul. La Mediaș nu e foarte bună suprafața. 

Burcă s-a operat astăzi dimineața la deget. Am vorbit cu el, a zis că vrea să joace, să se antreneze, dar nu va fi așa. Va fi o perioadă de 2-3 săptămâni pe bară. Sper să găsim soluții să îi protejăm mâna. Cum să nu joace la echipa națională? Eu mă bucur și sper să joace cât mai mult, mai ales că a făcut un meci foarte bun”, a spus Dan Petrescu în deschiderea conferinței de presă. 

Dan Petrescu: „Nu am fost de acord ca jucători precum Betancor, Dugandzic sau Păun să plece”

Întrebat dacă a fost de acord ca Adrian Păun să fie cedat, Dan Petrescu a recunoscut că l-ar fi vrut în continuare la echipă. 

„Eu mereu vă spun același lucru. Cred că nu înțelegeți. Dan Petrescu e antrenorul clubului, nu e director sportiv, nu patron. Eu antrenez ce mi se pune la dispoziție. Eu nu am fost de acord ca jucătorii buni, Betancor, Dugandzic, Păun, să plece. Dar nu decide Dan Petrescu. Jucătorii și clubul decid. Așa e peste tot în lume. Mai contează ce a zis antrenorul dacă Păun a vrut să plece?

Am un cuvânt de spus, dar nu e decisiv. Dacă mi se cerea părerea, eu spuneam că niciun jucător dintre cei 3 nu trebuia să plece. Să fie clar, nu eu decid cine pleacă și cine vine la CFR Cluj! Am încheiat subiectul ăsta, altă întrebare”, a spus Dan Petrescu. 

VIDEO Dan Petrescu are planul făcut pentru echipa națională: „Am strategia în cap! Dar nu cred că voi ajunge vreodată acolo”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV În sfârșit! Budescu revine în Liga 1 după 6 luni: „A făcut deplasarea cu noi”

Gică Hagi a comentat situația lui Tavi Popescu: „Aşa am pățit şi cu Sali” + Sfat pentru fotbalistul de la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
0bursuc
0bursuc  •  01 Octombrie 2022, 02:42

Are dreptate. Dan e cel mai mare antrenor al lumii dar Psd-ul vrea doar bani de pe urma lui. De asta Nu a fost lasat sa semneze cu Chelsea. Ii doresc mult succes in duelul infernal cu petrolul dupa care va juca cu cea mai mare echipa din lume slavia praga.Dane Esti cel mai tare sper sa se schimbe denumirea de fotbal in plangism. SLAVA BURSUCULUI ACEST NOU DUMNEZEU AL GALAXIEI

armand
armand  •  30 Septembrie 2022, 19:44

Adi Paun sub comanda lui Petrescu a jucat putin raportat la talentul lui. Petrescu prefera forta bruta, de angajament in detrimentul jocului combinativ care este pana la urma esenta jocului numit fotbal. Clubul a facut un mare bine ca i-a dat drumul la o echipa unde va fi titular cat timp se va pregati serios, si chiar o va face! Capitolul Petrescu sper ca se va incheia rapid la Cluj, cu multumiri si rasflari de usurare! Reciproce!

agiler
agiler  •  30 Septembrie 2022, 19:22

Cu plecatul să spunem că înțeleg ideea lui.Dar cu venirea jucătorilor dacă nu are nici un cuvânt de spus atunci de ce se laudă.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează