FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu anunță încă un transfer la CFR » Clujenii aduc un portughez din Spania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 12:10

CFR Cluj este cea mai activă formație din Liga 1, transferând 10 jucători până acum.

Cu toate acestea, antrenorul Dan Petrescu mai cere achiziții și anunță că va mai aduce un jucător de la Mallorca, pe mijlocașul Thierry Moutinho.

"Un jucator cu care aproape ne-am înțeles este Moutinho, tot de la Mallorca. Joacă pe postul de extremă stânga. Dar va avea o problemă, nu va fi pregătit din start", a spus Dan Petrescu, la TV Sport ro.

Thierry Moutinho, 26 de ani, poate evolua ca mijlocaș stânga și mijlocaș dreapta și a devenit liber de contract.

Portughezul născut în Elveția, a jucat de-a lungul carierei la Etoile Carouge, Servette, Badajos, Albacete,Tenerife și Mallorca.

400.000 €este cota lui Moutinho, potrivit transfermarkt.de

În sezonul trectut. Moutinho a jucat 36 de meciuri și a marcat 4 goluri, oferind și 5 pase de gol. De la RCD Mallorca, CFR Cluj l-a adus pe Culio, în timp ce Dinamo l-a adus pe Diogo Salomao.

CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (nou)
Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Luchin (Levski Sofia), Emanuel Culio (Mallorca)
Plecări: Larie (Steaua), T. Lopes, J. Ruiz, D. Roman, Bud, Vâtcă, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate), Antal (Vilnius)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează