FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu are răbdare cu Alex Pașcanu: „Nu am avut timp să îl cunosc”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 17:37

Alexandru Pașcanu (21 de ani) a ales-o pe CFR Cluj în vara acestui an, în detrimentul FCSB-ului, dar nu a reușit încă să se impună în echipa lui Dan Petrescu (51 de ani).  

  • CFR Cluj joacă sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, de la ora 20:30, în etapa #13 din Liga 1.  

Totuși, antrenorul campioanei are răbdare cu tânărul fundaș și așteaptă să îl vadă jucând mai mult în meciuri oficiale, pentru a-și putea forma o părere.

„Paşcanu nu trebuie judecat după un meci. A jucat un meci la CFR. El nu a jucat la seniori nicăieri în cariera lui. A jucat doar la Leicester echipa a doua. Campionatul României nu se compară cu campionatul din Anglia, liga a doua. Botoşani are echipă bună şi Paşcanu a avut doar începutul de meci ezitant, după care eu zic că a făcut un meci bun. 

Sperăm ca Paşcanu, în viitor, să prindă un loc de titular ori în centru, ori pe benzi, pentru că el poate să joace şi fundaş lateral. Trebuie să prindă mai mult timp cu mine. Eu acum voiam să îl bag să îl văd şi eu şi a plecat (n.r. la naționala de tineret). Cu Paşcanu nu am avut timp de nimic, să îl cunosc mai bine. Nici nu a jucat decât un meci întreg, cel cu Botoşani”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu oltenii.  

Alex Pașcanu a fost integralist în meciul cu FC Botoșani din șaisprezecimile Cupei României, pierdut la penalty-uri. În campionat, fundașul a evoluat doar 20 de minute în meciul cu FCSB, din etapa a zecea. 

VIDEO MATCH PREVIEW CFR CLUJ - CRAIOVA

VEZI ȘI: 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // VIDEO&FOTO A început decopertarea pe stadionul „Ion Oblemenco”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează