FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJ

Dan Petrescu, numit Cetățean de Onoare al județului Cluj: „Mă simt clujean acum, sunt foarte mândru că am lucrat la CFR”

Dan Petrescu, la sediul CJ Cluj // foto: captură @ Facebook
Dan Petrescu, la sediul CJ Cluj // foto: captură @ Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 11:43 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 15:07

Dan Petrescu (52 de ani), fostul antrenor al echipei CFR Cluj, a fost numit Cetățean de Onoare al județului Cluj.

Astăzi a avut loc ceremonia de acordare a titlului de Cetățean de Onoare al județului Cluj „marelui fotbalist și antrenor Dan Petrescu”, la sediul Consiliului Județean Cluj.

Ceremonia a început la ora 13:00 și s-a desfășurat cu un număr limitat de participanți, a anunțat CJ Cluj pe pagina oficială de Facebook, unde evenimentul a fost transmis.

Nu mi-am pregătit un discurs, dar cred că ar fi trebuit, pentru că sunt mult mai emoționat aici decât în fața jucătorilor sau a camerelor când dau interviuri la conferințele de presă. Este un moment special din viața mea. Rar mi s-a întâmplat să fiu așa emoționat cum sunt acum. 

Am mai avut trofee, am câștigat lucruri ca jucător, ca antrenor, am fost apreciat peste tot unde am fost jucător, nu numai la Chelsea și în România. Ca antrenor la fel, cred că mi-am făcut datoria oriunde am fost. Sunt nu doar emoționat, cât și onorat. 

În afara succeselor fantastice pe care le-am avut pe teren împreună cu jucătorii de la CFR, poate cele mai mari succese au venit în afara terenului, unde am cunoscut niște oameni fantastici. Mă gândesc la cei care au fost cu mine și la greu.

Acum mă simt clujean, nu e ușor să stai 3 ani de zile mai ales în România, pentru că e foarte greu să menții standardul dorit de conducători. Sigur mă voi întoarce la Cluj, nu știu dacă să locuiesc aici sau ca antrenor, pentru că și asta este posibil, dar cu siguranță Clujul a fost și este casa mea. 

Vreau să mulțumesc tuturor, mai ales celor care s-au gândit la mine să îmi ofere această distinsă diplomă. Sunt foarte mândru că am lucrat la CFR Cluj, le mulțumesc celor de la club, fără ei nu aș fi putut obține acest trofeu. Mulțumesc, Cluj 

Dan Petrescu

Dan Petrescu, triplu-campion cu CFR Cluj

Dan Petrescu a primit distincția de „Clujean de Onoare” după ce a cucerit 3 titluri alături de CFR. A câștigat campionatul în ultimii 3 ani, iar sezonul trecut a dus echipa în „16-imile” Europa League, acolo unde CFR a fost eliminată dramatic de Sevilla, fără să piardă în dublă manșă (1-1 la Cluj-Napoca, 0-0 în Spania).

121 de meciuria jucat CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu. A câștigat 67, a remizat de 30 de ori și a pierdut 24 de partide

VIDEO. Dan Petrescu, discurs de adio de la CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Edi Iordănescu, singurul antrenor din Liga 1 care nu se supune lui FCSB!

Cum a arătat CFR Cluj la primul meci cu Edi Iordănescu pe bancă: schimbare inspirată față de era Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează