FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nu acceptă plecarea lui Copilu! » 3 „grei” din vestiarul CFR-ului vor să părăsească echipa: Chipciu își depune memoriu

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de , - Publicat marti, 31 august 2021 07:49 / Actualizat marti, 31 august 2021 09:17

Dan Petrescu și Neluțu Varga au continuat negocierile, dar au și avut împreună discuții cu unii jucători. Tehnicianul a dat liber echipei până joi și, cel mai probabil, anunțul oficial al revenirii sale se va face azi. Portarul Giedrius Arlauskis, fundașul Iasmin Latovlevici și mijlocașul Alexandru Chipciu sunt pe picior de plecare.

Ieri, la sediul clubului din Gruia a fost agitație încă de la primele ore. Primul a sosit patronul Neluțu Varga, în jurul orei 9:30. Apoi a ajuns și Dan Petrescu, dar pe o altă intrare, pentru a evita întâlnirea cu jurnaliștii. 

Surse apropiate ardelenilor susțin că cei doi s-ar fi înțeles deja pentru un contract pe 3 sezoane, dar că, deocamdată, au preferat să amâne anunțul.

Lucrează deja împreună, dar se luptă pentru clauze

Cert este că împreună au discutat cu unii dintre jucători, care au venit cu diverse probleme. Mihai Bordeianu a ajuns la stadion pentru a finaliza negocierile pentru revenirea la CFR, unde ar urma să semneze pentru trei ani. 

Apoi, a ajuns acolo și Alexandru Chipciu, care, deși era refăcut, nu a prins lotul de 20 pentru partida cu roș-albaștrii. L-au urmat și Arlauskis și Latovlevici. Dan Petrescu i-a și anunțat pe toți componenții lotului că sunt liberi până joi, când ar urma să reia pregătirea. 

Alte surse spun că, deocamdată, tehnicianul și patronul încă nu s-au pus total de acord pe clauzele de reziliere unilaterală. 

Petrescu ar cere un milion de euro, având în vedere experiențele anterioare cu Varga, iar acesta din urmă ar vrea să introducă una prin care să-l poată demite imediat pe antrenor dacă nu califică echipa în grupele Champions League, în sezonul viitor.

Arla, Lato și Chipciu pe picior de plecare

Demiterea lui Șumudică, dar mai ales a președintelui Marian Copilu, va lăsa urme, susțin aceleași surse. Portarul Giedrius Arlauskis (33 de ani), fundașul Iasmin Latovlevici (35) și mijlocașul Alexandru Chipciu (32) sunt pe picior de plecare. 

Cei trei fac parte dintre cei aduși la echipă de Marian Copilu și nu vor să mai rămână la CFR după îndepărtarea acestuia. Chipciu intenționează să își depună memoriu, pentru a deveni liber.

 El este, conform unor informații, cel mai bine plătit jucător din Liga 1, cu un salariu de 30.000 de euro. 

Iar în Gruia, în ciuda câștigării ultimelor 4 titluri, consecutiv, sunt mari probleme financiare. Salariile sunt restante de 3 luni, iar jucătorii mai așteaptă, încă, și alte bonusuri financiare.

Aseară s-au întâlnit cu Dani Coman

Dan Petrescu și Neluțu Varga au avut, aseară, programată o întâlnire cu Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt. Ei demaraseră discuțiile cu o lună în urmă, dar între timp acestea au intrat în impas. 

Coman ar urma să-l înlocuiască pe Marian Copilu în funcția de președinte al clubului, unde a revenit și Bogdan Mara, ca director sportiv.

2mandate a avut până acum Dan Petrescu la CFR: iulie 2017-mai 2018, martie 2019-noiembrie 2020

Citește alte știri din Liga 1:

Chiar este echipa lui Edi! Motivele pentru care Gigi Becali chiar i-a cedat toată puterea lui Iordănescu

Ilie Dumitrescu le recomandă un fotbalist granzilor din Liga 1: „Joacă un fotbal total, e de mare perspectivă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
dan76cj
dan76cj  •  01 Septembrie 2021, 09:54
Postat de radoo93 pe 31 August 2021, 16:07

Si eu sunt bucuros ca scapam de Chipciu. Latovlevici e si el dispensabil. Dar nu pot intelege bucuria altor suporteri CFR-isti ca ramanem fara Arla. Omul asta va ramane o legenda pentru club si mie personal mi-e groaza ca ramanem cu Pufi pe post de portar. Nu da deloc siguranta.

Arla ramane o legenda, dar de la intoarcere nici el nu a mai dat siguranta, in schimb vrea sa impuna antrenorul...cred ca nu asta e treaba lui.

100002473541087
Danut Ognean  •  31 August 2021, 20:04

chipciu poate merge inapoi la tata mama gigi fcsb

100002473541087
Danut Ognean  •  31 August 2021, 20:03

drum bun si cale batuta!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează