FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Ilie Dumitrescu le recomandă un fotbalist granzilor din Liga 1: „Joacă un fotbal total, e de mare perspectivă”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 23:50 / Actualizat marti, 31 august 2021 00:03

Ilie Dumitrescu (52 de ani) îl elogiază pe David Miculescu (20 de ani), jucătorul celor de la UTA, care a adus victoria în meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0. 

Cronica meciului Gaz Metan Mediaș - UTA 0-1

David Miculescu a adus toate cele 3 puncte pentru UTA în deplasarea de la Mediaș. Tânărul jucător de atac a înscris în minutul 90 după ce a fost găsit ideal de Batha, cu o pasă la firul ierbii, în interiorul careului mic. Tot el trecuse pe lângă gol și cu 8 minute în urmă, atunci când a trimis pe poartă cu capul.

Cu două goluri înscrise în acest sezon, Miculescu l-a impresionat pe fostul mare jucător Ilie Dumitrescu. Acesta spune că echipele mari ale României ar trebui să-l urmărească atent pe Miculescu, care admite că vrea să plece de la UTA în viitorul apropiat.

Ilie Dumitrescu îl recomandă pe David Miculescu granzilor din Liga 1

„Miculescu este un jucător promițător, cred că ar fi un traget pentru echipele importante pentru că are un potențial mare. Are fizic foarte bun, joacă un fotbal total, face și faza defensivă, apare foarte bine și la finalizare, este un jucător de mare perspectivă”, a spus Dumitrescu la „DigiSport Special”.

După meci, Miculescu s-a prezentat la flash-interviu. „Sper să o ținem tot așa, să luăm 3 puncte și cu Rapid. Avem un grup foarte unit, o echipă destul de bună, sper să fim între primele 6 echipe. Sper să continui tot așa, cu goluri și pase de gol. Sper să plec cât mai repede, sezonul viitor dacă nu sezonul ăsta”, a spus el.

De Miculescu s-a interesat chiar vicecampioana României, FCSB, doar că pretențiile financiare ale celor de la UTA l-au speriat pe patronul Gigi Becali: „Miculescu nu vine, că mi-au cerut 500.000 de euro pe el cei de la UTA. Foarte bine!”, a spus Becali în urmă cu o săptămână.

David Miculescu, lăudat de Mihai Stoica și Gigi Becali 

Cotat la 250.000 euro pe Transfermarkt, David Miculescu a jucat în toate cele 7 meciuri ale arădenilor în acest sezon, reușind să înscrie de două ori. 

În luna mai, Miculescu a fost elogiat de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB. „Miculescu, născut în 2001, este unul dintre liderii generației sale, alături de Cristi Dumitru. Este un jucător interesant, cu un fizic interesant, gen Milinkovic-Savic. A avut probleme mari în Liga 1, dar acum joacă mai bine. Dacă am vrea să-l luăm, UTA ar cere 1 milion de euro”, spunea MM. 

Ilie Dumitrescu le recomandă un fotbalist granzilor din Liga 1: „Joacă un fotbal total, e de mare perspectivă”
David Miculescu, UTA

Și Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a declarat extrem de interesat de Miculescu: „Ăsta, David, așa îi zic eu, este foarte frumos, înalt, slăbuț, are o alură de fotbalist. Aleargă foarte frumos. Mai de acum 6 luni, chiar un an, am vrut să îl iau”. 

Clasament Liga 1: UTA, pe podium! 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Informații de ultimă oră de la CFR Cluj: Mihai Bordeianu a semnat!

Suporterii lui Dinamo se roagă de Sorescu să nu semneze cu FCSB: „Nu meriți să ajungi la marginea Bucureștiului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
leu.mr
leu.mr  •  31 August 2021, 12:05

"Sper să plec cât mai repede" ??? Abia a dat vreo 3 goluri si are deja fumuri in cap ???

elgabri
elgabri  •  31 August 2021, 09:11
Postat de valu4ever pe 31 August 2021, 08:58

UNDE antreneaza baiatul asta DE face recomandari la toata lumea?

In spatele cafenelei ;))

farist11
farist11  •  31 August 2021, 09:07

Intr-adevar, David Miculescu este foarte bun! In genul lui Lewandowski. Merita 500 000 Euro!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează