FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO De ce se teme Dan Petrescu de CS Mioveni: „Au 12 jucători cu experiență!” + vrea rivalele FCSB, CSU Craiova și Sepsi în grupele Conference League

Dan Petrescu (54 de ani) a prefațat meciul dintre CFR Cluj și CS Mioveni, programat sâmbătă, de la ora 21:30.
Dan Petrescu (54 de ani) a prefațat meciul dintre CFR Cluj și CS Mioveni, programat sâmbătă, de la ora 21:30.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 19:01 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 19:49

Dan Petrescu (54 de ani) a prefațat meciul dintre CFR Cluj și CS Mioveni, programat sâmbătă, de la ora 21:30. Antrenorul campioanei a vorbit și despre performanțele europene ale formațiilor din Liga 1.

  • CFR Cluj - CS Mioveni, în runda cu numărul 3 din Liga 1, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport.
FCSB, CS Universitatea Craiova sau Sepsi? Cum au arătat audiențele în seara de Conference League
Audiențe
FCSB, CS Universitatea Craiova sau Sepsi? Cum au arătat audiențele în seara de Conference League

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - CS Mioveni

„Anul trecut, cu CS Mioveni s-a terminat de două ori 1-0. Știm cine e antrenor, știm ce joacă. Chiar nu mă așteptam să piardă cu Sibiul, iar cu Farul au luat gol din două penalty-uri. Nu au așa mare presiune, este liniște acolo. Au același sistem. Au 12 jucători peste 30 de ani, cu experiență în Liga 1”, a fost prefața făcută de Dan Petrescu.

Dan Petrescu vrea 4 formații din România în grupele Conference League

CFR Cluj, FCSB, CS Universitatea Craiova și Sepsi au mers la braț în turul 3 preliminar din Conference League. Dan Petrescu speră ca toate reprezentantele Ligii 1 să ajungă în grupe.

„A fost greu și drumul dus spre Andorra, și cel spre casă. A fost cea mai lungă deplasare pe care am avut-o în Europa, 10 ore dus, 10 întors. A fost greu. O zonă frumoasă, dar vânt, nu prea puteai să respiri. Eu mă așteptam la probleme, jucătorii nu prea se așteptau. 

Cred că toate echipele din România au jucat altfel în deplasările europene, mai greu. Cred că toate echipele din Europa vor să ajungă în grupe, apoi se vor concentra pe campionat. Văd și ei ce greu este să joci pe două fronturi. Vor fi multe schimbări în clasament. 

Eu mă bucur dacă am fi toate echipele cât mai sus în Europa. Coeficientul României e cel mai important. Sperăm să adunăm puncte în grupe”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

CSU Craiova l-a prezentat pe Hanca și continuă campania de achiziții » Negocieri pentru un internațional U21

Dică a găsit o altă lume la FCSB! Un singur fotbalist a supraviețuit, 6 rivali au dispărut » Urmează o premieră pentru antrenor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  29 Iulie 2022, 22:31

Ei hai, Dănuț, nu mai fi prăpăstios. Cât or fi ei de mioveni, n-au valoarea celor din Andorra

rav410wrc
rav410wrc  •  29 Iulie 2022, 22:08

Iar cei 12 jucatori au camere single, la cel mai bun hotel din Cluuj !! :))))

adr1an
adr1an  •  29 Iulie 2022, 21:23

DP spune cat de important e coeficientul Romaniei cand tocmai eliminarea CFR-ului il trage in jos

Vezi toate comentariile (4)
Comentează