FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-0

Dan Petrescu a simțit de sâmbătă cum va fi decis meciul cu oltenii: „I-am zis de la antrenament”

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei, a lăudat jocul oltenilor.
CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei, a lăudat jocul oltenilor.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 23:47 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 00:12

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei, a lăudat jocul oltenilor. 

Rădoi a trimis câteva „înțepături” în direcția lui Petrescu, imediat după eșecul de la Cluj. Antrenorul campioanei a avut un discurs total diferit și a lăudat formație olteană. 

Ziua și tontogolul în SuperLiga! » Găman l-a copiat pe Bănel Nicoliță și și-a făcut KO echipa în Gruia
CFR Cluj - CSU Craiova
Ziua și tontogolul în SuperLiga! » Găman l-a copiat pe Bănel Nicoliță și și-a făcut KO echipa în Gruia

Dan Petrescu, după CFR Cluj - CS Universitatea Craiova 2-0

„Se pare că revenirea mea pe bancă a purtat noroc. Am avut două meciuri și două victorii. Cred că Universitatea Craiova a fost cea mai puternică echipă care a venit la Cluj sezonul acesta, inclusiv cele din cupele europene. Au început cu 7 fundași practic, o echipă solidă. 

Karlo Muhar a marcat un gol extrordinar. Ieri la antrenamente, la o miuță, marcase 3 goluri asemănătoare. I-am zis că ar fi bine să păstreze forma. Golul secund a venit perfect. Craiova a ieșit la joc, dar mă bucur că am rezistat și că am câștigat.

Am jucat 19 meciuri în două luni. Aș fi vrut rezultate mai bune, dar asta este. Nu suntem foarte bine, dar e bine și în campionat. Nici în Conference League nu stăm rău”, a spus Dan Petrescu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Eu respect mereu adversarii. Voi ziceți că îi fac mari. Nu mi-e frică de cei de la Sivasspor, dar îi respect. Au buget mare, jucători buni, dar nu mi-e frică

Toate echipele de sus sunt bune. Știm ce poate să facă Hagi. Noi când jucăm seara parcă arătăm mult mai bine, avem timp să ne refacem după meciurile din cupele europene
- Dan Petrescu

VIDEO CU FAZA Găman, autogol hilar în derby-ul contra lui CSU Craiova din SuperLigă

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mihai Stoica, dat pe spate de un fotbalist al Farului: „De excepție! Este de neoprit”

Precizările Jandarmeriei după FCU Craiova - Rapid: 9 amenzi și 7 persoane interzise un an pe stadion!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Cormiz
Cormiz  •  12 Septembrie 2022, 11:17

Dan Petrescu le da peste nas detractorilor sai. Echipa a jucat bine spre foarte bine cu Universitatea Craiova, vedeți notele. Și atunci, de ce insistați voalat cu criticile "demisia" etc. Dan Petrescu Are toate premizele să-și îndeplinească obiectivele: primăvara Conference și un nou titlu. De ce sa vrea cineva de buna credință demisia lui?

1.fcu
1.fcu  •  12 Septembrie 2022, 09:24

*cu ilfovenii ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  12 Septembrie 2022, 03:39

Respect SuperDan! Profesionist adevarat, nu ca "ziaristii" care nu sunt "jurnalisti"! De aia mor de oftica si invidie, ca nu sunt profesionisti si iau bani de-a moaca in mod necinstit, pe spinarea noastra a cititorilor, pe care ne prostesc zi de zi cu articole mincinoase, de 2 bani...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează