FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

VIDEO Ziua și tontogolul în SuperLiga! » Găman l-a copiat pe Bănel Nicoliță și și-a făcut KO echipa în Gruia

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova | În minutul 27, Valerică Găman (33 de ani), stoperul oltenilor, și-a introdus mingea în proprie poartă după o fază antologică! VIDEO cu autogolul, mai jos.
CFR Cluj - CS Universitatea Craiova | În minutul 27, Valerică Găman (33 de ani), stoperul oltenilor, și-a introdus mingea în proprie poartă după o fază antologică! VIDEO cu autogolul, mai jos.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 22:03 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 22:39

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova | În minutul 27, la 1-0 pentru CFR, Valerică Găman (33 de ani), stoperul oltenilor, și-a introdus mingea în proprie poartă după o fază antologică! VIDEO cu autogolul, mai jos.

Aflat în afara careului, lateral stânga, cu Yeboah în spate, dar fără să fie presat de atacantul campioanei, Găman nu s-a uitat în niciun moment la portar, dar a pasat „acasă”!

David Lazar părăsise buturile pentru a ieși la pasă, dar Găman a trimis mingea pe spațiul porții și l-a prins astfel pe contre-pied. Goalkeeperul lui Rădoi a respins balonul din alunecare abia când depășise cu întreaga suprafață linia porții.

VIDEO. Găman, tontogol în SuperLiga în meciul CFR Cluj - CSU Craiova

La pauză, Găman a fost înlocuit de Mirel Rădoi cu Andrei Ivan.

Gafa lui Găman a adus aminte de autogolul lui Bănel Nicoliță din 2006, când extrema FCSB-ului și-a trimis mingea în proprie poartă după o fază similară și a decis astfel partida din Liga Campionilor cu Real Madrid (0-1), disputată pe Bernabeu.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 17, de această dată cu un eurogol: Muhar l-a învins pe Lazar cu o „rachetă” trimisă de la 25 de metri!

Tot etapa asta, SuperLiga a mai avut parte de un autogol rarisim, „reușit” de Takayuki Seto în Hermannstadt - Petrolul 2-1:

Clasamentul LIVE din SuperLiga

Mai multe știri din Liga 1:

Mihai Stoica, dat pe spate de un fotbalist al Farului: „De excepție! Este de neoprit”
Farul - FC Argeș 3-0
Mihai Stoica, dat pe spate de un fotbalist al Farului: „De excepție! Este de neoprit”
Ce le face Hagi? Schema la indigo prin care le-a anesteziat pe FCSB și FC Argeș
Farul - FC Argeș
Ce le face Hagi? Schema la indigo prin care le-a anesteziat pe FCSB și FC Argeș

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
dandana
dandana  •  12 Septembrie 2022, 23:28

Ne..... Pe noi cu o fază care se poate întâmpla. Mari apărători ai fotbalului și-au dat goluri stupide. Dar exagerați, ziceți ca cu acest autogol au bătut, nu dragilor Craiova nu putea sa facă nici egal cu ce jucau. Se vede investiția de 20 mii și alți investesc și 5 milioane. Nu poți sa spui ca mărești bugetul la 12 milioane și cumperi jucători de pe 200 miare. Cât rămâne Cîrțu la Craiova praful și pulberea se alege. De când a venit el a plecat mari antrenori, jucători precum Bălașa sau Bărbuț nu aveau voie sa plece. Iar Pigliacelli trebuia sa moară la Craiova. Rataru + Cîrțu + Copilu este formula perfectă de a duce Craiova la loc cu Dinamo. Ce se întâmplă nu știu, dar nu vad bine viitorul acestei echipe cu această conducere. Trebuie sa vina Craioveanu, trebuie sa aducem și de afară care pot cauta jucători talentați. Dacă mai rămânem cu Cîrțu, copilu și Marceluș Craiova moare încet și bine. Iubesc Craiova, dar se întâmplă ce a făcut Mititelu din nou

gazistu
gazistu  •  12 Septembrie 2022, 12:34
Postat de nicu72 pe 12 Septembrie 2022, 10:38

Portarul putea sa o scoata lejer daca se misca mai cu convingere.

zici? oare chiar a putut s-o scoata si na vrut?! ... ce simplu e fotbalul, din fotoliu! Adevarul ca portarul a stat ff bine, asa se sta... in afara perimetrului portii, ca in cazul unei denivelari sau "luft", mingea sa ajunga in corner, nu in poarta!! ... greseala e a lui Gaman, care a trimis exact in cadrul portii, fix unde nu trebuia!

tivireli
tivireli  •  12 Septembrie 2022, 12:01

99 %, golul portarului. Trebuia sa ramana pe cadrul portii pt ca era in unghi

Vezi toate comentariile (19)
Comentează