FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu s-a enervat în direct: „Îi bat pe toți, de-asta mă înjură. Nimeni nu suportă că iau campionate pe bandă rulantă”

Dan Petrescu/ foto Raed Krishan
Dan Petrescu/ foto Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 22:41 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 08:34

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a comentat imaginile de la petrecerea de titlu a clujenilor, când Steaua a fost înjurată.

Dan Petrescu a explicat că, din respect pentru Steaua, echipă la care a jucat din 1986 până în 1991, el nu a scandat înjurături alături de jucătorii săi. Când i s-a atras atenția că astfel de gesturi ar trebui evitate, tehnicianul s-a enervat și a amintit de înjurăturile el pe care le suportă pe stadioanele din România.

Gabi Balint vede o nouă putere în Liga 1, după anunțul clubului: „Cu antrenorul nu vor avea răbdare”
INVESTIȚII
Gabi Balint vede o nouă putere în Liga 1, după anunțul clubului: „Cu antrenorul nu vor avea răbdare”

Dan Petrescu s-a enervat în direct: „Am făcut istorie și ei mă înjură!?”

„Am auzit de această problemă. Eu nu înțeleg ce trebuia să facem, să spunem poezii, să cântăm imnul «Deșteaptă-te române»? Dar dacă se zice ceva de Steaua, eu nu pot să zic nimic. Nu am cântat nimic.

Nu pot să cânt împotriva Stelei. Am făcut istorie acolo, am jucat finală de Champions League, am fost căpitan, golgeterul României de acolo. Pot să uit eu de asta? Nu puteam să îi domolesc. Ce să le zic? “Tăceți din gură”? Eu sunt înjurat pe toate stadioanele din minutul 1 până în minutul 95. De ce nu dați și asta? De ce pe toate stadioanele e înjurat Dan Petrescu?”, a tunat “Bursucul” la Digi Sport Special. 

„Toți strigă: «M**e Dan Petrescu»! De ce?”

Tehnicianul campioanei a continuat: „Când ajung la Arena Națională, pe mine mă înjură de familie, de rude, de tot. Toți strigă: «M**e Dan Petrescu». La Craiova e la fel. Eu am făcut istorie și mă înjură toată țara. De ce? Mi-am dat viața pentru țara asta ca să mă înjure? De ce mă înjură? Nu le fac nimic și mă înjură. Am antrenat în Rusia, Polonia, China, nu zicea nimeni nimic. 

De când m-am întors, mă înjură toți. La meciul cu Rapid, de la Mioveni, au rămas 10.000 de oameni să mă înjure. Vreți să fiu calm, dar pe mine mă înjură toată țara. Trebuie să înțelegeți de ce am reacțiile astea. În loc să se concentreze la echipa lor, mă înjură pe mine”.

Dan Petrescu: „Nu mă suportă că iau campioante pe bandă rulantă!”

Noi suntem într-o țară unde nu respectăm pe nimeni. Nu am ce să îmi reproșez mie. Și la Urziceni mă înjurau toți. Îi bat pe toți, de asta mă înjură. Nimeni nu suportă că iau eu campionate pe bandă rulantă. Au toți boală pe mine. 

Galeria Rapidului m-a așteptat după meciul de la Mioveni, m-au înjurat tot meciul. Am stat pe bancă două ore după meci ca să nu iasă conflict. La Voluntari era doar unul care mă înjura. Stătea lipit de gard și mă înjura. Le-am și zis forțelor de ordine: «Luați-l, bă, de aici că nu pot să mă concentrez»
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

6 titluria câștigat Dan Petrescu în Liga 1, unul cu Unirea Urziceni și 5 cu CFR Cluj

DEZBATEREA ZILEI » Este CFR Cluj modelul de urmat pentru cluburile din Liga 1?

Citește și alte știri din Liga 1:

Dorin Șerdean, notificat să aducă milioane de euro la Dinamo: „Altfel, intervenim legal!”

Planul lui Hagi » Cum vrea s-o transforme pe Farul într-o forță: „Pretenții modeste, nu vrea «avioane»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
kingme
kingme  •  25 Mai 2022, 12:53

Un campionat care de abia a fost dus la sfarsit cu multa indulgenta,existand pericolul ca unele etape nici sa nu se mai desfasoare si vine Grumpy asta sa spuna ca el este cel mai bun intr-un campionat atat de slab...nu ca ar fi fc Omenia de pe locul 2 mai buna.Daca nu se ofera ceva scutiri de taxe si impozite adevarate cum se intampla in domeniul IT sau alte beneficii ca sa atraga investitori fotbalul de la noi este "la revedere"

vasileroaita
vasileroaita  •  25 Mai 2022, 12:15
Postat de Dobermannul pe 25 Mai 2022, 11:06

"La noi totusi e de inteles frustrarea unei echipe care are boxe-n loc de galerie !!!Si care a avut nevoie de toate ajutoarele posibile si imposibile ca sa ia titlul cu 1 ( unul) punct avans ( si asta dupa ce i-au facut tusierii cadou 4 puncte in penultima etapa )!!!" autot piramidon Cred ca ce s-a scris mai sus defineste cel mai bine frustrarea lui Dan Petrescu. Omul ia trofee ajutat, lumea vede si comenteaza si pe el ... "adevarul il deranjeaza pana la violenta"

Cei care au umplut stadionul la meciul cu Craiova si apoi au invadat terenul erau extraterestii!!! Erau fanii lui U Cluj veniti sa salute campioana!!!

vasileroaita
vasileroaita  •  25 Mai 2022, 12:13

Dane, sa te bucuri de prima de 200.000 de euro pentru castigarea titlului!!! Caravana trece, Dane!!!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează