FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Blocat la CFR, Petrescu trece la treabă: „12 jucători pleacă de la noi!”

Dan Petrescu
Foto: Imago
Dan Petrescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 17:23 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 17:59

Dan Petrescu (53 de ani) nu va deveni noul selecționer al României după ce nu a fost lăsat de CFR să plece liber de contract, astfel că tehnicianul „feroviarilor” se concentrează deja pe strategia clubului în perioada de mercato.

Lumea fotbalului românesc a așteptat cu sufletul la gură un anunț dinspre CFR Cluj. Dorit de Federație și suporteri la națională, Dan Petrescu nu e lăsat de club să plece din Gruia, astfel că varianta instalării lui Adrian Mutu la cârma primei reprezentative prinde contur.

Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat: numirea lui Mutu, iminentă!
SELECȚIONER
Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat: numirea lui Mutu, iminentă!

Nelu Varga, patronul clujenilor, a dezvăluit că Petrescu a dat uitării oferta naționalei și deja se concentrează pe lucrurile pe care le are de făcut la CFR în speranța unui nou titlu.

Nelu Varga: „Acum face lista de achiziții pentru iarnă”

„S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu. 

Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători”, a declarat Varga, potrivit Fanatik.

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Clubul și Dan Petrescu continuă proiectul”

„În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu, au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Ne bucurăm și suntem fericiți. E un antrenor în care avem încredere și e un om de cuvânt. (...)

Lucrăm în continuare, împreună cu Dan Petrescu, și suntem preocupați pentru a avea un sezon mai bun anul viitor, în special în cupele europene” a declarat Cristi Balaj, potrivit CFR TV.

Citește alte știri de actualitate:

Adrian Mititelu ia în calcul un antrenor-supriză pentru anul viitor » Pușcaș: „S-ar putea să i se dea o șansă. De ce nu?”

Decimați! Ce improvizații va folosi Rednic la meciul cu Farul + de ce tremură „câinii” în fața lui Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
dodo001
dodo001  •  21 Decembrie 2021, 08:50
Postat de sibelius pe 20 Decembrie 2021, 21:38

Totul se rezuma la bani si performanta. Putea castiga Petrescu la Nationala mai mult decat la CFR? NU. Putea sa faca mai mult decat Radoi cu generatia asta de jucatori? Nu mai vorbim de faptul ca mai avea de asteaptat un an jumate pana la meciurile din preliminariile Euro.

Petrescu putea cere un salariu din care sa isi plateasca clauza catre CFR. Probabil respectul si prietenia cu Nelutu Varga l-au determinat sa continue proiectul la CFR Cluj, iar Nationala il va astepta oricand. El este in topul antrenorilor, oricand Nationala il va contracta.

jocuri
jocuri  •  21 Decembrie 2021, 00:33
Postat de Constantin Zaharia pe 20 Decembrie 2021, 20:19

Explicatia acestui circ Petrescu /FRF,este clara :antrenorul a folosit oferta federatiei,ptr a obtine CEEA CE DORESTE EL SA OBTINA DE LA VARGA : jucatori noi ,sau sa scape de 12 vechi si ...astfel sa aiba o sansa mai mare sa ia un nou titlu !Deci el a tras in piept federatia (stiind ca EL NU ESTE CAPABIL SA CALIFICE ROMANIA LA EURO !)Acest mare antrenor are nevoie de mercenarii straini,trecuti de 30de ani (vai de viitorul talentelor romanesti,sub Petrescu-care isi doreste numai un CONT gras in banca ! )Mai bine cu Mutu,care stie sa lucreze cu tinerii si a invatat fotbal cu antrenorii cei mai mari din lume !!Succes MUTU si abia astept ca Petrea cu FCSB-ul SA-SI IA REVANSA CU CFR-UL,CU "25 OOO DE FANI IN SPATE!FORZA STEAUA !!!Craciun fericit !

De ce sa plece de la CFR(cand la nationala, SINCERI sa fim, la ora actuala, NU AI CU CE, indiferent de cata valoare/pricepere/intuitie/noroc ai avea), va castiga lejer campionatul si ca campioana, are cel mai mari sanse sa prinda grupele unei competiti europene. Cea ce PENTRU ...Steaua... sau orice echipa din Romania, GREU DE CREZUT, ca vor trece de 2,3 tururi cu echipe de nivel mediu, nu ceva mai mult. Deci, de ce sa isi "murdareasca" vb lui Sumudica numele... cand poate face performanta fara mare bataie de cap !!! P.S. si vb ta, umple conturile linistit :(

contrabas3
contrabas3  •  20 Decembrie 2021, 21:58
Postat de sibelius pe 20 Decembrie 2021, 21:38

Totul se rezuma la bani si performanta. Putea castiga Petrescu la Nationala mai mult decat la CFR? NU. Putea sa faca mai mult decat Radoi cu generatia asta de jucatori? Nu mai vorbim de faptul ca mai avea de asteaptat un an jumate pana la meciurile din preliminariile Euro.

De acord - bani și performanță! Să fi fost în locul lui Petrescu, nici eu nu aș fi plecat de la Cluj. Îmi place orașul meu, chiar dacă nu și echipa. :) Zicea MM (în alt articol) că Dan i-ar fi zis la Giovanni că merge la națională. Chiar nu cred că a vrut să plece, dar a lăsat vorba să circule, ca și cum patronul nu ar fi fost de acord, ca să nu îi supere pe cei care îl vroiau la națională.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează