FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

VIDEO Dan Petrescu, după atacurile lui Becali: „Nici nu știam cine e arbitru. Dacă îmi arătați asta, plec de la Cluj!”

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a prefațat derby-ul de duminică cu FCSB.
Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a prefațat derby-ul de duminică cu FCSB.

Articol de , - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 17:45 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 17:46

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a prefațat derby-ul de duminică cu FCSB. 

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro

Cu 6 etape rămase de disputat în play-off, CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB. Dan Petrescu e de părere că lupta se va da până în ultima etapă, indiferent de rezultatul din derby-ul de duminică. 

MM Stoica, dezamăgit de o vedetă de la FCSB: „Părea mai important decât Man! Acum are probleme”
FCSB
MM Stoica, dezamăgit de o vedetă de la FCSB: „Părea mai important decât Man! Acum are probleme”

VIDEO Dan Petrescu, înainte de CFR - FCSB: „Nu e un meci decisiv”

„Este un meci foarte important pentru ambele echipe, unul în care s-au vândut toate biletele, lucru foarte rar la Cluj, dar în opinia mea nu este un meci decisiv, nu este finala Cupei sau finala Champions League. După meciul ăsta nu se știe nimic. 

Dacă vor câștiga ei, se reia lupta aproape de la zero. E clar, toți ne dorim un rezultat pozitiv, dar va fi un meci cu intensitate maximă. Sper ca fanii să fie alături de noi. Va fi ceva intens. Presiune este pe ambele echipe. Când ești antrenor la CFR sau FCSB tot timpul ai presiune”, a spus Dan Petrescu, în deschiderea conferinței. 

Dan Petrescu: „Nici nu știam cine arbitrează”

Gigi Becali a pus presiune pe „centralul” Istvan Kovacs. Dan Petrescu susține că nu știa numele arbitrului înaintea conferinței de presă. 

„Nu știu despre ce e vorba. Nici nu știam cine arbitrează, nu am citit presa. Sunt speculații. La noi se scrie, în alte țări nu prea se vorbește despre așa ceva. 

CFR nu a mai avut un arbitraj pro de 7 luni, de când am revenit eu. Au fost greșeli împotriva noastră, nu am făcut scandal, nu am făcut gălăgie. Important e rezultatul din teren. Sper ca rezultatul să nu fie influențat de arbitru. 

Nu țin minte să fi ajutat CFR. Dacă îmi aduceți aminte un meci, unul în care eram un antrenor... Dacă într-un meci cu mine antrenor ne-a ajutat Kovacs, eu plec de aici și mă las. Nu a fost!”, a comentat Petrescu. 

Citește și alte știri din Liga 1:

FOTO Ionuț Chirilă, prins cu minciuna? Fotografia difuzată în direct, negată de antrenor: „E trucată poza, nu s-a întâmplat asta niciodată!”

Situație stranie înainte de CFR - FCSB » Avantaj neașteptat pentru roș-albaștri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
514091889218839
Mihai Buzea  •  17 Aprilie 2022, 13:09
Postat de Reflector Sv pe 16 Aprilie 2022, 22:46

De ce se mai admite acestui individ sef la fcsb sa debiteze tampenii si sa jigneasca in spatiul public , in coditiile in care el impreuna cu clanul sau de nasi/fini/veri /cumnati , au "ordonat" cursul rezultatelor unor meciuri din campionat, aspecte relatate de presa si TV.........

***!!! STIE TOATA LUMEA REZULTATUL!!! BATE ISTVAN,ADICA CFR!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

444001919101397
Florean Andrei  •  17 Aprilie 2022, 02:30

Nici nu trebuie să știe petrescu cine arbitrează, deși nu-l cred, a avut grijă federația. Va arbitra fluierașul de casă nr 1 al cfr, frf e grijulie la orice detaliu, ca o soacră !

bizantinul
bizantinul  •  16 Aprilie 2022, 23:19

De data asta nu-l cred pe Petrescu. Fiindca un meci important se pregateste in toate detaliile, aici intrand si arbitrul. Trebuie sa stii cine arbitreaza, mai bine zis stiulul de arbitraj, ca sa poti sa le ceri jucatorilor tai anumite lucruri. De exemplu le ceri jucatorilor sa fie atenti cu faulturile in cazul unui arbitru care da iute cartonase, sau sa fie mai aspri in dueluri in cazul arbitrilor care lasa jocul mai liber.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează