FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. Gigi Becali, prima reacție despre delegarea lui Istvan Kovacs: „Îi cer un singur lucru. Atât vreau”

Gigi Becali îl pune în gardă pe Istvan Kovacs înainte de derby: „Nu ai voie să greșești!”
Gigi Becali îl pune în gardă pe Istvan Kovacs înainte de derby: „Nu ai voie să greșești!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 18:21 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 19:18

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a comentat în premieră decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor, care a decis să îl trimită pe Istvan Kovacs (37 de ani) la centru în derby-ul pentru titlu cu CFR Cluj. 

  • CFR Cluj - FCSB se va juca duminică, 17 aprilie, la ora 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport1, Orange Sport 1 și Look Sport+.

Patronul roș-albaștrilor nu contestă delegarea, dar consideră că un arbitru precum Kovacs, care are la activ partide din Liga Campionilor, poate lua decizii greșite în Liga 1 doar cu bună intenție. 

FCSB. Toni Petrea a cerut aprobarea lui Gigi Becali să mazilească un titular!
FCSB
FCSB. Toni Petrea a cerut aprobarea lui Gigi Becali să mazilească un titular!

Gigi Becali, avertisment pentru Kovacs înainte de derby: „Asta o să-l întreb!”

„Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa, îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva: «Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?». Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. 

Dacă el nu va da două cartonașe galbene, dacă îi va lăsa să joace agresiv și nu îi va avertiza din prima, normal că înseamnă că este cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League!”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

Gigi Becali: „Istvan Kovacs e cel mai bun la ora actuală”

Patronul FCSB îi cere un singur lucru lui Istvan Kovacs: 

„Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun. Atât vreau, să arbitreze corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru. Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul. 

Nu mai poți să spui «Domne, a greșit». Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru”.

9 greșeli mari de arbitrajare Istvan Kovacs în actualul sezon din Liga 1, cu care se clasează în spatele lui Marcel Bârsan, Horia Mladinovici, Radu Petrescu și Andrei Chivulete

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, despre lupta la titlu: „Nu cred că cineva mai poate încurca CFR-ul”

Citește mai multe știri

Interes maxim! Sold out la CFR Cluj - FCSB, cu 4 zile înainte de meci

Încă două depunctări în Liga 1, clasamentul se modifică săptămânal la Comisii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  14 Aprilie 2022, 07:57

Adică e fault și galben clar atunci când olaru, păcală sau tase cad secerați de adierile de vânt și dacă nivelul de zgomot produs de urletele "de durere" ale perlelor atinge cote maxime, atunci să fie roșu. Și dacă suflă vântul prin careu atunci e penalty clar. Știe jiji.

doar..titi
doar..titi  •  14 Aprilie 2022, 04:28
Postat de Gigel Borcanel pe 13 Aprilie 2022, 19:37

Poate ne spuneți și nouă stimați ziariști, fani Becali și Prodanca (după frecvența cu care apar), dacă în Champions League președinții marilor cluburi apar în ziarele de sport cu o săptămână înainte de meciuri, zi de zi, ca să pună presiune pe arbitri delegați la meci.

dap... "poate ne spuneti si noua"in ce campionat s-a marit numarul de echipe ca sa scape ultima de la retrograde???!!

johnmark
johnmark  •  13 Aprilie 2022, 20:56
Postat de wearethechampions pe 13 Aprilie 2022, 20:20

La ultimele meciuri in Kovacs a ciupit de fiecare data binisor pentru fîcîsîbî, asa ca ciobanul nu cred ca nu e multumit. Dar fariseul tot fariseu ramane.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează