FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENAMENTE DURE

Dan Petrescu: "Dacă făceam în Balcani antrenamentele lui Zeman, mă dădeau afară după trei etape"

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2011 00:00

Dan Petrescu a vorbit despre mentalitatea jucătorilor români şi de ce aceştia nu rezistă în campionatele din străinătate

 

"Jucătorii români au valoare certă, dar au probleme de mentalitate şi preferă să se întoarcă acasă pentru că nu reuşesc să se adapteze. Eu cînd le ziceam jucătorilor mei de la Unirea că vom juca cu o echipă din Spania de la egal la egal, ei rîdeau, dar am avut dreptate.

Ei trebuie să se sacrifice ca să aibă succes şi ei ar trebui să îl ia drept exemplu pe Cristi Chivu

Dacă aş face antrenamentele pe care le făcea Zeman cu noi la Foggia, mă dădeau afară după trei etape ", a spus Dan Petrescu. Acesta a insinuat faptul că jucătorii români nu ar rezista antrenamentelor fizice şi că s-ar răscula împotriva lui.

Zeman l-a antrenat la Dan Petrescu la Foggia în cei doi ani (1991-1993) petrecuţi de fundaşul dreapta la clubul italian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ubuka
ubuka  •  05 Ianuarie 2011, 19:02

jucatorii romani is varza, mi rusine cand i vad cat alearga si cat de apatici sunt. daca alegeam fotbalul in loc de scoala ajungeam profesionist fara probleme. dar asa e la noi cand esti din oras mic mai greu poti face sport de performanta. are dreptate Dan stie el ce stie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează