FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu nu-și vrea jucătorul la echipa națională: „Mi se pare normal să rămână aici”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 18:41 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 19:39

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a lăsat de înțeles că își dorește ca Denis Alibec (30) să nu fie convocat la următoarea acțiune a echipei naționale.

În octombrie, echipa națională a României întâlnește Germania (8 octombrie) și Armenia (11 octombrie) în preliminariile pentru Cupa Mondială. La conferința de presă dinaintea meciului UTA - CFR Cluj, antrenorul vișiniilor, Dan Petrescu, a declarat că i s-ar părea normal ca Denis Alibec, care a absentat o perioadă bună din cauza unei accidentări, să nu fie convocat.

Dan Petrescu: „Sper ca Denis Alibec să rămână aici”

„Sperăm să joace măcar 30 de minute ori joi, ori duminică. Ori cu Randers, ori cu Mediaș. Orice meci e important, sperăm ca Alibec să se facă bine cât mai repede. El nu s-a accidentat aici, ci la națională. Acum nu știu, dacă merge la echipa națională și joacă o jumătate de oră... eu sper să rămână aici, la echipă. 

Mi se pare normal să rămână aici, să se antreneze. Întâi să joace unul, două meciuri pentru CFR, apoi să meargă la națională. Am înțeles că acolo sunt probleme cu atacanții, e posibil orice”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Jucătorii de atac sunt foarte puțini, iar 4 dintre ei sunt copii. Gîdea, Rusu, Gondiu și Petrila. Lotul este foarte subțire în momentul de față, avem probleme, dar cunoașteți spiritul CFR-ului. Nu ne vom da bătuți.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Denis Alibec: „Ceva se întâmplă cu mine”

Denis Alibec n-a mai jucat de mai bine de 3 săptămâni, după ce s-a accidentat în timpul meciului Islanda - România 0-2, din preliminariile pentru Cupa Mondială. Atacantul lui CFR a căzut în minutul 74 al partidei, la 1-0 pentru „tricolori”. Aflat într-o cursă în flancul stâng al atacului, Alibec a renunțat la minge și s-a așezat pe gazon.

După meci, Denis a părut disperat de situația în care se află: „Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac. Mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize”.

A fost a 5-a accidentare a lui Alibec în acest an după alte 4 suferite în perioada petrecută la Kayserispor, care l-au făcut să rateze 16 meciuri.

Pentru meciurile României din octombrie, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat deja lista preliminară a stranierilor convocați. Pe aceasta figurează doi atacanți, Florin Andone (Cadiz/Spania, 25 meciuri / 2 goluri) și George Pușcaș (Reading/Anglia, 23 / 8). 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Nemulțumirile lui Dan Petrescu înaintea meciului cu UTA: „Această chestie nu o s-o înțeleg niciodată”. CFR Cluj acționează în consecință

Iuliu Mureșan, prima reacție despre venirea lui Mutu: „Era pe listă de la început”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
c23665
c23665  •  25 Septembrie 2021, 21:40

Dan are dreptate. La CFR, Alibec trebuie să joace fotbal. La Radoi joacă Counter Strike!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close