FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 1-2

Dan Petrescu a izbucnit la interviuri: „Arbitrul trebuia să oprească meciul! Numai la noi se întâmplă așa ceva”

U Cluj - CFR Cluj 1-2 | Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a izbucnit la finalul partidei, fiind enervat la culme de fanii adverși care l-au înjurat în timpul partidei. +8   FOTO
U Cluj - CFR Cluj 1-2 | Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a izbucnit la finalul partidei, fiind enervat la culme de fanii adverși care l-au înjurat în timpul partidei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 23:50 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 00:03

U Cluj - CFR Cluj 1-2 | Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a izbucnit la finalul partidei, enervat de fanii adverși care l-au înjurat în timpul partidei.

„Sunt mulțumit de rezultat, dar jocul a suferit azi. Derby-urile nu se joacă, se câștigă. Aș fi vrut să avem centrări mai bune, nu prea am avut. Am suferit foarte mult pe final, se vede mâna antrenorului de la U Cluj. Adversarul a stat sus, agresiv. Nu am văzut nicio fază de penalty, n-am cum să mă exprim acum. N-aș vrea să greșesc”, a declarat Petrescu la Prima Sport 1.

Scandalos! Faza la care Radu Petrescu și arbitrii din camera VAR chiar n-au nicio scuză: „I-am arătat piciorul cu sânge și el mă ia cu «Ce vrei, mă?»”
U Cluj - CFR Cluj 1-2
Scandalos! Faza la care Radu Petrescu și arbitrii din camera VAR chiar n-au nicio scuză: „I-am arătat piciorul cu sânge și el mă ia cu «Ce vrei, mă?»”

Dan Petrescu, după U Cluj - CFR Cluj 1-2: „Arbitrul trebuia să oprească meciul”

Întrebat despre scandările reprobabile ale suporterilor celor de la U Cluj adresate lui, Petrescu a răbufnit:

„Eu să mă cert cu ei? Unde m-ați văzut pe mine? Publicul e liber să facă ce vrea. E România, nu? Doar aici pot fi înjurate toate legendele, ne fac praf! Asta este România, mergem înainte. Să nu credeți că mai există stadioane în lume unde se înjură de nevastă, de familie. Arbitrul trebuia să oprească meciul, exact cum se întâmplă și în cazurile de rasism”.

VIDEO. Reluarea care a făcut VAR-ul să nu intervină la cel de-al doilea penalty primit de CFR cu U Cluj

Cele mai tari imagini din U Cluj - CFR Cluj 1-2

+4 FOTO

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

După o prestație ca-n vremurile bune, Dan Nistor anunță: „Voi fi din nou acel jucător pe care-l știe toată lumea!”

După o prestație ca-n vremurile bune, Dan Nistor anunță: „Voi fi din nou acel jucător pe care-l știe toată lumea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
tororosso
tororosso  •  24 Octombrie 2022, 16:45

Du-te de-a berbeleacul Bocitorule ! nu numai galeria U Cluj te înjură ci mulți care văd în tine un mereu ne satisfăcut și pervers.

petrescu_2
petrescu_2  •  24 Octombrie 2022, 16:08
Postat de mihai041 pe 24 Octombrie 2022, 07:18

La cât trag arbitrii, cu tot cu VAR, cu voi nici nu va fi greu să-l câștigați.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petrescu_2
petrescu_2  •  24 Octombrie 2022, 16:04

"dar cand un antrenor isi injura birjareste jucatorii, de pe margine, ce sa se intample? - dar cand un antrenor sta impasibil (ca sa nu zic ca ranjeste satisfacut) cand jucatorii sai, fie si la un eveniment privat de sarbatorire a titlului, injura, tot de familii, suporterii echipei adverse, ce sa se intample?" - Sa se intaple la fel !!!! NIMIC !!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează