FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

Își ia Craiova revanșa? Dan Petrescu schimbă radical la meciul de Cupă

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube @ Look Sport
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 07:35 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 10:19

Dan Petrescu (53 de ani) dezvăluie că nu va miza pe titularii obișnuiți la meciul de Cupă cu Universitatea Craiova, programat joi, 23 septembrie.

Luni, în derby-ul etapei 9, campioana României a învins Universitatea la limită, scor 1-0, grație golului reușit de Andrei Burcă. Joi, la 3 zile distanță de la duelul din campionat, cele două echipe se întâlnesc din nou, de această dată în Cupa României.

Duelul din faza „16-imilor” se joacă de la ora 21:30 pe stadionul din Bănie și o are pe Craiova favorită, în ciuda rezultatului din meciul de campionat.

Dan Petrescu: „Rodriguez, Tahiri și Fofana joacă în Cupă”

La acest fapt contribuie anunțul lui Dan Petrescu după meciul din Gruia. „Bursucul” a dezvăluit că va miza pe fotbaliști care au prins puține minute în acest sezon și chiar pe juniori de la echipa a doua. 

Deși admite că își dorește să câștige prima sa Cupă a României, Petrescu va utiliza o formulă de start aparte la meciul împotriva alb-albaștrilor. În aceasta se vor regăsi jucători transferați de club în perioadele Edi Iordănescu și Marius Șumudică, precum Jonathan Rodriguez, Fofana și Anas Tahiri. 

„Culio nu poate juca la fiecare 3 zile, am fi nebuni. Mai ales în Cupă, vă dați seama că toți cei care au jucat astăzi vor rămâne la Cluj, pentru că apoi avem meci foarte greu la Arad, Cupele Europene, apoi și Mediaș. Foarte mulți jucători care au jucat astăzi (ieri, n.r.) vor rămâne la Cluj.

Rodriguez, Tahiri și Fofana îmi plac, i-am văzut la antrenamente, dar nu am unde să-i pun până nu se va mări lista. Sper să se mărească, pentru că va veni și COVID-ul și vor fi multe probleme. Dacă se va mări lista, vor intra. Rodriguez are voie să joace în Cupa României și e pe lista de Cupe Europene. Și va juca. Se antrenează excelent. 

De câteva zile sunt surprins de atitudinea lui Tahiri și Fofana. Băieții vor să joace, mie asta-mi place. Joi o să-i vedeți pe toți titulari, la meciul de Cupă”, a spus Petrescu la Look Sport. 

Dan Petrescu: „Vom lua jucători de la echipa a doua”

„Nu am câștigat niciodată Cupa în România ca antrenor, doar în China. Sincer, mi-aș dori, am avut o finală pierdută cu CFR Cluj când eram la Urziceni. De când am venit la CFR, am avut trageri la sorți... ori am jucat la Botoșani, ori acum la Craiova, și vă dați seama că vor să câștige. Dar nu mergem să ne predăm, mergem să jucăm, chiar dacă vor fi alți jucători. 

Vor fi și niște copii, vom lua jucători de la echipa a doua, să vedem pe cine. Cel mai mult suferim în atac, nu avem niciun atacant în afară de Costache și nu-mi permit să-l risc. Chiar nu avem vârf la meciul ăsta, trebuie să inventez ceva”, a completat „Bursucul”. 

Cum ar putea arăta CFR în Cupă: Figueiredo – Susic, Ciobotariu, Graovac, Fl. Ștefan – Sigurjonsson, Gâdea, Tahiri –  Joca, Rusu, Chipciu 

Clasament Liga 1. CFR Cluj, la mare distanță de Craiova 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - CSU Craiova: 

Culio, în lacrimi după CFR Cluj - CSU Craiova 1-0: „A fost un an greu pentru mine! Îi dedic soției victoria” + ce spune despre retragere

Reghecampf, supărat pe jucători: „E incredibil! Am jucat foarte slab!” » De ce s-a dus glonț la arbitru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dora
dora  •  21 Septembrie 2021, 14:10

Susic si Graovac sunt accidentati, pe Sigurjonsson nu l-am vazut in mandatul lui Dan Petrescu. Joca, Rusu si Gadea - jucatori U 21 - nu vor juca in acelasi timp, ci doar unul dintre ei. Asta daca nu va intra Hindrich in poartă. La mijloc s-ar putea sa ii vedem titulari pe Rodriguez și Fofana / Boateng. Nu aveti nevoie de colaboratori ?

dansy
dansy  •  21 Septembrie 2021, 09:12

Minciune a la Dan Petrescu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close