FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

Culio, în lacrimi după CFR Cluj - CSU Craiova 1-0: „A fost un an greu pentru mine! Îi dedic soției victoria” + ce spune despre retragere

FOTO: Captură @Look Sport+
FOTO: Captură @Look Sport+

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 23:26 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 23:31

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1. Juan Emmanuel Culio (37 de ani) a fost integralist, pentru prima dată de la revenirea în Gruia. 

Emmanuel Culio a fost criticat pentru prestațiile din primele două meciuri din acest sezon, înfrângerile cu FC Botoșani și cu Jablonec. Astăzi, mijlocașul argentinian a demonstrat că poate fi în continuare un om de bază în angrenajul lui Dan Petrescu și a lăcrimat la interviu, când a vorbit despre soția sa.

Culio, despre revenirea la CFR Cluj

„A fost un an și jumătate foarte, foarte greu pentru mine. De aceea am și plecat acasă. Au fost probleme de sănătate cu soția mea, dar acum e bine. De aceea sunt foarte, foarte fericit. 

M-a sunat patronul de la CFR, m-a sunat Dan, m-au sunat oameni de aici din Cluj, care mi-au spus că mă vor înapoi. Eu am acceptat, mai ales că a fost un an și jumătate foarte, foarte greu. De aceea vreau să-i dedic această victorie soției mele”, a spus Culio, la Look Sport+. 

Culio, după CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

„A fost o victorie mare, astăzi, venim după două meciuri pierdute. Astăzi am jucat foarte bine, împtoriva unei echipe care stă acolo, sus. Se bate la campionat. Am jucat bine. Am marcat din specialitatea casei, din faza fixă. Cel mai important a fost că nu am primit gol de la echipa Craiovei. 

Va fi la fel și în Cupă. La CFR trebuie să câștigăm orice trofeu. De când am ajuns, din 2007, ne-am luptat mereu pentru trofee. Eu vreau să îmi închei aici cariera de jucător. De asta am venit aici. Nu știu când voi spune stop, peste un an, doi, peste șase luni. 

Când voi simți că nu mai pot, voi spune stop. Am avut un an jumătate foarte greu pentru mine, am stat cu familia. Acum vreau să fiu alături de Mister”, a spus Emmanuel Culio, la Look Sport+. 

Cred că ați văzut și astăzi. Toată lumea striga să îl schimbăm în minutul 60. Mi-am dat seama că dacă iese, pierdem inima echipei. A rezistat până în minutul 90. El, la vârsta lui, arată că e un caracter fantastic și că e pregătit. Erau dubii și încă sunt, dar eu am mare încredere în el. Nu va juca din 3 în 3 zile, că nu sunt nebun.
- Dan Petrescu

Greșeală de arbitraj în CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

În minutul 72, Nicușor Bancu ar fi trebuit să fie eliminat pentru al doilea cartonaș galben, iar gazdele să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

Ciprian Deac a executat o lovitură liberă din flancul stâng al atacului „feroviar”. Mingea s-a dus la bara a 2-a, iar Cristi Manea a venit lansat și a luat prim-planul în duelul cu Nicușor Bancu. Apărătorul oltean nu s-a asigurat și l-a lovit pe clujean în zona pieptului.

Marcel Bîrsan, plasat la aproximativ 15 metri de faza, dar fără vreun obstacol în față, a ezitat în luarea unei decizii. A așteptat informații din partea asistentului George Neacșu. Acesta a decis ca jocul să continue cu o lovitură de la colțul terenului.

VIDEO Dan Petrescu, răspuns tăios pentru Marius Șumudică: „Îi doresc să aibă performanțele mele!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

VIDEO + FOTO A uitat unde e poarta! Andrei Ivan, moment incredibil în CFR Cluj - CSU Craiova

Ilie Dumitrescu, impresionat de doi jucători ai lui Reghecampf: „Extraordinar!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
remarque
remarque  •  21 Septembrie 2021, 12:01
Postat de dinamo100 pe 21 Septembrie 2021, 11:50

E pacat ca jucatori romani tineri nu au loc la CFR pentru a-i face loc unui jucator argentinian de 38 de ani venit din liga a 3-a argentiniana! Sigur, avand in vedere cat de slab e campionatul nostru Culio poate face fata, dar maniera lui DP de a face performanta este una trista. Te uiti la marile cluburi din Europa ca nu au nicio problema sa arunce in lupta jucatori de 18-19 ani, iar CFR se intoarce la jucatori uzati pentru o bruma de performanta. Uitati-va si la Lucescu la Kiev ce jucatori tineri are!

pe banii si pe riscul altora e simplu sa faci orice. Totusi in fiecare campionat, la fiecare nationala, in fiecare ramura sportiva isi gasesc locul atat jucatorii maturi cat si cei tineri. De Sapunaru nu zici nimic? De veteranii Italiei? De Zlatan? Chiar de Ronaldo si Messi? Desigur vorbim de jucatori de valoare. Pai asa il considera Petrescu pe Culio. De valoare corespunzatoare lotului franelor. Chestia asta cu tinerii e un fetis. Ca si jocul de atac al nationalei lui Radoi. E doar teoretic

dinamo100
dinamo100  •  21 Septembrie 2021, 11:50

E pacat ca jucatori romani tineri nu au loc la CFR pentru a-i face loc unui jucator argentinian de 38 de ani venit din liga a 3-a argentiniana! Sigur, avand in vedere cat de slab e campionatul nostru Culio poate face fata, dar maniera lui DP de a face performanta este una trista. Te uiti la marile cluburi din Europa ca nu au nicio problema sa arunce in lupta jucatori de 18-19 ani, iar CFR se intoarce la jucatori uzati pentru o bruma de performanta. Uitati-va si la Lucescu la Kiev ce jucatori tineri are!

c23665
c23665  •  21 Septembrie 2021, 09:05
Postat de cfrinho pe 21 Septembrie 2021, 01:52

Nu-i da idei lui Dan Petrescu, care inca sufera dupa Vinicius. Altfel...de Cadu numai bine, a fost un capitan adevarat!

Vinicius a fost foarte bun intr-o echipa. Cum avea la CFR. Acum... face si el ce poate: da autogoluri.... La FKSB fiecare joaca doar pentru el. Nu sunt o echipa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează