FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Dan Petrescu e sigur: „Ei vor fi noua forță din Liga 1, e clar!”

Dan Petrescu salută revenirea lui Gică Hagi pe bancă. „Regele” va fi antrenorul Farului Constanța, echipă rezultată din fuziunea dintre Viitorul și Farul.
Dan Petrescu salută revenirea lui Gică Hagi pe bancă. „Regele” va fi antrenorul Farului Constanța, echipă rezultată din fuziunea dintre Viitorul și Farul.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 18:32 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 18:48

Dan Petrescu salută revenirea lui Gică Hagi pe bancă. „Regele” va fi antrenorul Farului Constanța, echipă rezultată din fuziunea dintre Viitorul și Farul.

Era și timpul ca Hagi să revină. Mai ales că echipa, fără el, nu a mers prea bine. Acum, după ce s-a unit și cu Farul, e clar că vor fi o forță. 

Dar, zic eu, depinde mult și de jucătorii care vor veni în perioada următoare”, a declarat Petrescu, prezent la Arena Națională pentru meciul Ucraina - Austria de la Euro 2020.

Gică Hagi, noul antrenor al Farului

Hagi a abandonat banca tehnică a Viitorului în august 2020, după 6 ani ca antrenor al dobrogenilor. Cea mai mare performanță obținută de „Rege” ca tehnician al formației din Ovidiu a fost titlul de campion din sezonul 2016-2017.

De asemenea, sub comanda lui Hagi, care era până vara trecută cel mai longeviv antrenor din Liga 1, Viitorul a câștigat o Cupă (2019) și o Supercupă (2019).

Rezultatele lui Gică Hagi cu Viitorul, în toate competițiile (244 de meciuri):

  • 111 victorii
  • 55 de remize
  • 78 de înfrângeri

În străinătate, Hagi a pregătit doar două echipe, ambele din Turcia: Bursaspor (iulie 2003 - noiembrie 2003) și Galatasaray (martie 2004 - mai 2005, octombrie 2010 - martie 2011), câștigând Cupa Turciei.

Le mulțumesc tuturor care au contribuit la acest proiect, prin care rămâne un singur brand, o singură echipă. Îi mulțumesc lui Ciprian pentru că a înțeles că acesta este drumul cel mai bun. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un oraș, toată Dobrogea. Fiecare suporter trebuie să fie mândru. 

Am o singură strategie, să devin cel mai bun. Asta vom încerca. Trebuie să facem o echipă mare, care să atace, să joace un fotbal bun, și după să se apere. Suntem obligați să jucăm un fotbal bun. Îmi place să câștigăm. Dar nu va fi simplu, ușor. Împreună putem deveni cei mai buni. 

Am făcut deja transferuri. L-am luat pe cel mai bun portar, Aioani. Va fi unul dintre portarii naționalei mari în doi ani. I-am lăsat pe Cojocaru și Căbuz să plece. Am luat un fundaș central care s-a format la Farul, unul dintre cei mai buni la construcție din Liga 1. Vom lua și la mijloc ceva. În atac l-am adus pe Adi Petre, vârful echipei naționale de tineret. Îmi place să resuscitez jucătorii care au talent și vreau să-l fac să dea multe goluri!

Gică Hagi, antrenor Farul Constanța

Petre Grigoraș vede cu ochi buni fuziunea dintre Farul și Viitorul

Citește mai multe știri despre Farul:

Avertisment după fuziunea cu Viitorul: „Nu vă așteptați ca Farul să câștige mâine campionatul”

Apariție surpriză la conferința Farului » Discurs în fața lui Gică Hagi: „Vă mulțumesc, dragi eroi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
gazistu
gazistu  •  22 Iunie 2021, 11:09

forza faru..bv vvvv

zagna
zagna  •  22 Iunie 2021, 00:11

Petrescule, imbatranesti, ai ajuns ca Dragomir, esti cu miracolele. Vorbesti si tu, daca iti iese, bine, daca nu, aia este...

titiduru22
titiduru22  •  21 Iunie 2021, 23:46
Postat de polistul68 pe 21 Iunie 2021, 21:45

Domnul profesor de gramatica, cratima ( acea liniuta), inlocuieste o litera....fara liniuta de despratire, textul scris corect era SA ISI....folosind cratima a scris sa-si....edci a scris corect....oricum, voi cei care va legati de o cratima pusa aiurea sau de o litera lipsa , cred nu aveti altundeva unde sa va manifestati vastele cunostinte...la lucru nu ridicati capul din pamant, iar acasa, va e frica ca va scoate soacra afara din casa...clar, toti trebuie sa scriem corect..dar e un ziar de sport, aici vb, in general despre fotbal...multi scriu de pe telefon, si e ceva mai incomod, multi poate scriu cand stau blocati in trafic...deci nu e chiar asa greu sa gresesti...hai sa fim mai toleranti, si argumnetul sportiv sa primeze....seara buna.

Esti varza mai .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează