FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu îi răspunde lui Becali: „Am cetăţenie română şi ţin cu toate echipele din România” + Marea problemă înaintea duelului cu Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 18:47

Dan Petrescu, 51 de ani, i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul lui FCSB a declarat că, din cauza invidiei, nu vrea ca CFR Cluj să treacă de Celtic și să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor.

„A spus adevărul. Mie îmi place când un om spune adevărul. Dacă spunea o minciună, nu îl credea nimeni. E corect şi sincer. Asta e OK. Înţelegem şi acceptăm. Eu nu mint cu nimic. Eu îmi doresc ca toate echipele din România să se califice, pentru fotbalul românesc, pentru coeficient. Eu sunt român. Am cetăţenie română şi ţin cu toate echipele din România, mereu.

Cred că FCSB rămâne favorită, pentru că repriza a doua a arătat foarte bine, merita să înscrie. Eu îi cunosc pe cei de la Mlada, am jucat un amical, şi cu tot respectul pentru ei, FCSB e mai bună”, a declarat Dan Petrescu.

„Sper să găsim jucători valizi”

Dan Petrescu susține că are probleme în alcătuirea unui prim „11” pentru duelul cu Hermannstadt de sâmbătă, de la ora 21:00.

„Sperăm să găsim 10 jucători şi alţi 3, în total 13, care să intre şi să facă faţă acestui meci. Lotul lui Hermannstadt este un lot valoros şi sunt 100% sigur că se va bate pentru intrarea în play-off. Uitându-mă la lot şi la cum au jucat cu FC Viitorul, CSU Craiova şi FCSB, Sibiul arată cel mai bine ca şi lot de jucători. Să vedem dacă putem face faţă la meciul acesta. 

Şi noi avem jucători foarte buni, care au arătat că pot să câştige, dar acum a fost prea aproape meciul acesta cu Celtic. Cred că este cel mai greu meci, în afară de primul, cu Iaşi, care este mereu greu. Acesta este cel mai greu meci din campionat pe care l-am avut până acum”, a declarat Dan Petrescu.

"Cei de la Hermannstadt au luat jucători pe care şi eu îi doream la un moment dat. L-au luat pe Jo de la Iaşi. A fost în discuţii cu noi. Un brazilian foarte bun.

Au luat de la Mediaş doi jucători interesanţi şi pentru noi. Poate vârsta ne-a făcut să nu-i luăm. Aici mă gândesc la Caiado, care are 32 de ani şi poate să joace extremă dreaptă, stânga şi al doilea vârf. Chiar am fost aproape să îi aleg, pe Rondon şi Aurelio. Şi Yazalde, un jucător foarte bun. Mă cam sperie lotul lor puternic” 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește și:

EXCLUSIV Sesizată de CFR Cluj, UEFA a deschis o anchetă împotriva lui Gigi Becali! Ce riscă patronul FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fara_pista
fara_pista  •  10 August 2019, 09:00
Postat de theman30 pe 09 August 2019, 19:15

Toti tinem cu echipele din Romania

Din păcate, nu toți... E normal să ne împungem când e vorba de bietul nostru campionat, dar în Europa ar trebui să fim alături de orice echipă românească. Cum aș putea fi fan al unei echipe armene, azere, kazahe?

planetfun
planetfun  •  09 August 2019, 23:12

Pupatorul de steag alb visiniu sa-si vada de treaba lui. Sper sa nu se mai declare niciodata stelist.

reteleanu
reteleanu  •  09 August 2019, 19:25

nu...aici sunt convins ca dan petrescu chiar spune adevarul (desi nu ma omor dupa el ca om, antrenor si dupa echipa lui). ar fi si culmea, a facut istorie la steaua. dar papagalul ala din pipera a luat-o razna rau.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează