FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, moment de sinceritate: „Nu vreau ca CFR Cluj să se califice! Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc”

Gigi Becali n-ar vrea ca CFR să ajungă în grupele Champions League
Gigi Becali n-ar vrea ca CFR să ajungă în grupele Champions League

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 12:03

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de FCSB, a avut o intervenție tăioasă în această dimineață, recunoscând că și-ar dori ca rivala CFR Cluj să fie eliminată de Celtic Glasgow în disputa din turul III al preliminariilor Champions League. În tur, feroviarii au remizat contra scoțienilor, 1-1.

„CFR a jucat fotbal, a jucat de la egal cu Celtic. Ar fi bine pentru fotbalul românesc să se califice mai departe. Totuși, din cauza invidiei, nu vreau să se califice! E un păcat. Nu vreau să se califice! Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc. Ar fi bine pentru coeficient, dar nu pot să țin cu ei, e vorba de invidie.  
 

Dacă Mlada Boleslav ne scoate din Europa League, se îmbată tot Clujul, tot CFR-ul, în frunte cu Dan Petrescu! Eu sunt sincer, nu fățarnic, ca cei de acolo”, a declarat Becali, la Pro X. 

Când numește noul antrenor

Vergil Andronache va conduce în mod cert echipa la meciul din această seară cu Mlada Boleslav, Becali lăsând să se înțeleagă că secundul lui Bogdan Andone ar putea continua și după această partidă.

„Nu m-a mai interesat această problemă. Am zis «Hai să treacă meciul cu Mlada Boleslav». Nu se știe ce se întâmplă, hai să mă concentrez doar pe acest meci, vedem după ce se va întâmpla. Avem un antrenor acum, lăsați-l în pace!”

Vezi și: 

Gigi Becali a dezvăluit de ce și-a dat MM Stoica demisia: „Voia să se implice mai mult, dar nu poate!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  09 August 2019, 07:12

" Am o invidie pe care nu pot s-o stăpânesc. Ar fi bine pentru coeficient, dar nu pot să țin cu ei, e vorba de invidie". PAI CE FEL DE CREDINCIOS ESTI DACA AI ATATA INVIDIE? Gigi lasa echipa,antrenorul sa-si faca treaba! Nu te mai baga ***! Paste oile,mulge-le pentru ca asta e meseria ta unde chiar esti foarte bun!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  08 August 2019, 23:20
Postat de dan76cj pe 08 August 2019, 12:43

Ca roman, doresc bafta FCSB-ului in meciu de deseara!

Ca un BUN roman, nu doresc calificarea. Daca mai castiga niste bani, ramane in fotbal. Ce va urma? Circ, umilirea fotbalistilor si antrenorilor, bani in detrimentul fotbalului, jena... Este exact drumul spre pierzanie... Oricum nu avem fotbal, la ora actuala.. Iar cu oamnei ca ciobansul, nici nu vom avea. Sa ne ascundem in spatele unui fals patriotism. Daca vrem fotbal, oameni ica becali ar trebui exclusi.

grid
grid  •  08 August 2019, 22:59
Postat de Ioan Buciumeanu pe 08 August 2019, 21:14

E un ***,..... nu ...o *** penala....e noaptea mintii....el este cel mai mare fariseu...un golan ordinar

Păcatul lui de bază e trufia (soră cu invidia), păcat pe care îl mărturisea spășit în fața camerelor TV când ieșea din închisoare, jurând că se va îndrepta. Asta înseamnă că e și nițel sperjur, așa că degeaba ține posturi și se roagă :)).

Vezi toate comentariile (44)
Comentează