FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu îl atacă pe Gigi Becali: "Îmi zice «Dan Penalty», dar fără penaltyuri avea cu 5 puncte mai puțin"

Articol de - Publicat duminica, 04 martie 2018 21:08

Deranjat de declarațiile lui Gigi Becali, care-l numește "Dan Penalty", Petrescu a răbufnit și-a atacat pe toată lumea, dar a transmis și un mesaj în ceea ce privește arbitrii străini: "Da, mă, facem ce vor adversarii".

"Vedeți? Așa se joacă fotbalul, spectacol, frumos, nu să te aștepți mereu să câștigi din 11 metri! Nu că mie să-mi dai 11 metri, că dacă nu-mi dai mă supăr, că eu sunt Dan Petrescu și mă supăr și plec din România. El este «Dan Penalty», așa o să-i zic de acum înainte. Ce fericit poți fi în România dacă vezi numai penalty, penalty, penalty!".

Discursul îi aparține lui Gigi Becali după ce Marcel Bârsan a inventat un 11 metri în victoria 1-0 a CFR-ului cu Chiajna, victorie cu care și-a consolidat primul loc în Liga 1.

"Arbitrii români nu sunt mai proști ca alții!"

La aproape 6 luni de la această declarație, Dan Petrescu a răbufnit pentru prima dată de la venirea la CFR Cluj.

"Eu o să le cer jucătorilor mei să nu mai ajungă în careul advers că primim penalty-uri și se supără alții! Păi, dacă noi jucăm mereu la adversar în careu și suntem faultați, normal că trebuie să ne dea penalty-uri!

Ăla care mă numește pe mine «Dan Penalty» să se uite că fără penalty-uri aveau cu cinci puncte mai puțin! Și că au egalat în meciul cu noi tot dintr-un penalty! FCSB când joacă cu CFR o face total diferit. Aici mă refer în primul rând la sistem, mereu au doi închizători steliştii când joacă cu noi. Sunt, tot timpul, mai pragmatici. Nu sunt chiar așa deschiși", a spus Petrescu.

Acesta a comentat și aducerea arbitrilor străini în play-off, solicitare venită din partea celor de la FCSB.

"Dan Petrescu le-a spus celor din conducerea lui CFR că indiferent ce adversar vom avea în play-off, vrem arbitrii pe care-i vrea acesta! Să aducă străini sau români. Ce vrea adversarul, dar să fie dintr-un campionat puternic! Să nu mergem acum să luăm din nu știu ce campionat, nu vreau să dau exemple ca să jignesc pe cineva. Arbitrii din România sigur nu sunt mai proști ca alții, asta e clar! Eu am fost peste tot antrenor și au fost probleme în toată Europa. Deci orice arbitru vor adversarii noștri, român sau străin, eu sunt de acord! Ei să decidă! Și clubul nostru trebuie să facă exact ce vor adversarii, să vedem ce-o să mai zică după aia!", a răbufnit antrenorul de 50 de ani.

Dar Dan Petrescu greșește când îl acuză pe Becali! CFR are cele mai multe penalty-uri gratuite! Totul în Gazeta Sporturilor de astăzi, AICI!

"Controlez toți arbitrii străini"

Întrebat de declarațiile lui Burleanu, care a afirmat: "Când vorbim de integritate, să spună care au fost șpăgile pe care le-au plătit arbitrilor până în 2014. Cui și cât?", "Bursucul" a comentat.

"Era un arbitru din Spania și spunea lumea că e prietenul lui Gică Popescu, când am avut arbitru din Italia că e prietenul lui Zenga, când am avut arbitru din Grecia au zis că e prietenul lui Dumitrescu. Am avut arbitru din Rusia că e prietenul nu știu cui.

Toți erau prietenii prietenilor mei! Acum, dacă o să batem cu un arbitru din Spania, sută la sută e prietenul meu! M-am săturat de așa ceva! E inuman ce se întâmplă în țara asta. Am peste tot arbitri și toți sunt prietenii mei. Eu îi controlez pe toți! D-aia și vreau să vină arbitri străini în România, că sunt toți ai mei". 

"Nu mai vreau să jucăm noi etapa viitoare!"

Anularea primei etape din play-off l-a scos din minți pe Petrescu, care i-a atacat dur pe oficialii LPF.

"Este o decizie incredibilă! Nu cred că mai există așa ceva într-o altă țară din lume. Etapa trebuia programată, dacă era ceva de forță majoră arbitrul spunea că nu se poate juca și înțelegeam. Chiar nu înțeleg de ce noi n-am jucat în acest week-end, pentru că terenul e excelent. În Italia nu a jucat Juventus că erau condiții nefavorabile, în rest toate meciurile s-au disputat.

Pe noi ne dezavantajează această situație. Erau echipe care trebuia să joace un meci de Cupă înaintea meciului cu noi, dar n-au mai jucat. Fiecare face ce vrea și își programează meciurile când vrea. Etapa viitoare nu mai vreau să jucăm noi! Ne bagă și pe noi cineva în seamă? Nu, fiecare face ce vrea!", a atacat Petrescu. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
1336223443148787
Ionita Sorin  •  07 Martie 2018, 22:37

Mai Viorele vezi de fcsebeul tau,CFR este de vina ca voi sunteti ciuca batailor,va dat Sibiul trei,vai de voi,pe trei terminati sezonul asta.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  05 Martie 2018, 18:34

Danut s-a molipsit repede de nesimtirea si tupeul lui arpi si muri! Analiza din ziar arata clar ca chefereul are trei penaltyuri primite cadou la meciuri grele, la 0-0, deci minim 6 puncte in plus. Si vine Danut sa spuna inca o minciuna imensa, ca tot ce vine de la chefere, ca ar fi castigat Steaua 5 puncte in plus. Singurul penalty primit cadou de Steaua a fost intr-un meci terminat 4-0, asa ca ciocul mic Danut ca te faci de ras din nou, dupa alte episoade ridicole precum pupatul steagului rapidist. Ti-a trecut pazcany in contract ca iti aduce cel putin 10 puncte cu arbitrii, omul se tine de cuvant, asa ca mergi pe burta si mai ciordeste un titlu pentru palmaresul tau impresionant, Campion cu Bucsar si cu Pazcany!!! super antrenor!

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Martie 2018, 14:45

Domnul Craitoiu nu greseste cu nimica. Reda niste puncte de vedere. Ramane ca fiecare sa gandesca ( lasandu subiectivismul la o parte ) in felul lui.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează