FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dan Petrescu îl vrea cu orice preț! Condiții de lux pentru a-l convinge să semneze: i-au pus la dispoziție un avion privat

Dan Petrescu îl vrea pe Arlauskis
Dan Petrescu îl vrea pe Arlauskis

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 18:16

CFR Cluj speră să-l convingă pe portarul lituanian Giedrius Arlauskis (32 de ani) să nu plece în Golf și să semneze prelungirea contractului.

Giedrius Arlauskis a ajuns în sfârșit la Cluj! Oficialii din Gruia i-au făcut toate poftele lituanianului și i-au pus la dispoziție acestuia un avion privat. Portarul a fost preluat de la Vilnius și a aterizat direct la Cluj. Toată afacerea i-a costat 10.000 de euro pe clujeni. 

După ce-a făcut primul test COVID-19, Arlauskis a intrat în izolare pentru 14 zile, dar a început discuțiile cu șefii echipei pentru prelungire.

„Noi ne dorim foarte mult ca Arla să rămână în continuare la Cluj. Am început discuțiile cu el și sperăm să nu plece de la CFR. Abia s-a întors la echipă, vom avea timp să vorbim și despre prelungirea contractului. Eu sper și-mi doresc ca el să semneze și să rămână aici. Este unul dintre jucătorii foarte importanți ai echipei", a declarat Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei.

Mai mult, chiar dacă s-a vorbit de-o plecare a lui George Țucudean din Gruia, șefii CFR-ului i-au propus atacantului un nou contract și așteaptă un răspuns din partea celui mai bun fotbalist român din 2018 în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor. 

VIDEO. Cozmin Gușă despre ascensiunea CFR-ului în vremea lui Paszkany 

FOTO. Imagini de la antrenamentul lui CFR Cluj

+22 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Fantasticii CFR-ului! Doi jucători l-au încântat pe Dan Petrescu în cantonament » Singurii care au reușit să-i treacă testul: „E destul de rar”

S-a păcălit Bălgrădean când a semnat cu CFR? Anunț clar făcut de clujeni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
gigi_espirito_santo
gigi_espirito_santo  •  29 Mai 2020, 08:03

Ce mecla de *** are dan pinalti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

n_au
n_au  •  29 Mai 2020, 06:45
Postat de babuilie pe 28 Mai 2020, 21:04

n-au loc la Steaua jucători la apus de carieră

El vorbea de clona impostoare Fotbal Club FCSB, nu de Steaua, prostule!

samertx
samertx  •  28 Mai 2020, 22:35
Postat de Daniel Irimescu pe 28 Mai 2020, 18:48

Logic. E epoca portarilor. Jucatorii nu mai pot alerga dupa 3 luni de pauza. Va dura 10 min pina se va plumbs mingea de la o poarta la alta si inca 10 pina va aduce copilul mingea din spatele peluzei. Nici copii de.minge nu mai pot alerga ca acum 4 luni. Elicopter trebuie si pentru ei sa fie adusi din fotoliu unde joaca fifa 2020

Să-ți mai spun un secret de vânător. Urșii și-au donat cota statului, au realizat că este ultimate solution să nu le fie puse labele pe gard, la fezandat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează