FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Dan Petrescu: "În afară de doi sau trei patroni, restul se bagă la echipe!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2008 00:00

Tehnicianul Unirii Urziceni a vorbit despre implicarea patronilor din Liga I în activitatea antrenorilor, fiind de părere că lucrurile ar trebui rezolvate în privat şi nu prin intermediul mass-mediei.

"Nu prea există patroni care să nu se bage peste antrenori. În afară de domnul Bucşaru şi poate de încă vreo doi sau trei, la toate echipele se întîmplă la fel.

De ce să ieşi în presă şi să faci declaraţii, de ce să nu-i spui în faţă tehnicianului ce ai să-i reproşezi?" a spus Petrescu la Contraatac.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  05 Decembrie 2008, 21:24

Toti se implica. Va amintiti de finala Ac Milan-Liverpool 2-1, cand Inzaghi a dat golurile italienilor ? S-a zis atunci ca Ancelotti a vrut sa inceapa cu Gilardino, dar Berlusconi i l-a impus pe Inzaghi. Se intampla peste tot. Gigi Becali a luat totul asupra lui, dar orice patron are grija cum vrea de banii lui.

 •  05 Decembrie 2008, 21:09

Asa usor iese adevarul la iveala. Pana acum numai Gigi era crucificat spre deliciul presei. Este foarte normal sa te implici cand este vorba de banii tai. Crede cineva ca patronii din presa nu se implica atunci cand tirajele scad?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează